Algemeen

jeroen

Jeroen Kuilboer

Ik ben Jeroen Kuilboer. Ik ben geboren op 20 januari 1980 te Alkmaar. Ik ben gelukkig getrouwd en heb vier schatten van kinderen. Mijn hobby’s zijn hardlopen, fitnessen, wandelen in de natuur, gitaarspelen, motorrijden en snelle auto’s. Verder ben ik enorm geïnteresseerd in voeding, gezondheid en psychologie. Zo kan ik nog wel even doorgaan, maar dit lijkt me voor hier meer dan voldoende.

Al vroeg de bouw in

Na het behalen van mijn lts-diploma op 16-jarige leeftijd ben ik de bouw ingegaan. Ik belandde in het werk-/leerproces van opleidingscentrum Espeq. Mijn leerbedrijf destijds was bouwbedrijf Deurwaarder uit Warmenhuizen. Metselen had mijn grootste voorkeur en daarvoor behaalde ik dan ook de nodige diploma’s. Na de nieuwbouw gezien te hebben leek het mij wel weer leuk om wat ervaring op te doen in een wat kleiner bedrijf dat meer burgerwerk deed. Ik kwam terecht bij Anbo uit Alkmaar en deed hier erg veel ervaring op in speciaal metselwerk en timmerwerk. Anbo deed namelijk veel met oude boerderijen en molens. Naast het metsel- en timmerwerk heb ik hier ook veel betegeld en gestuukt. Zo heb ik mijn allround ervaring opgedaan.

De volgende stap

Vervolgens heb ik 2 jaar bij Remise gewerkt. Een interieurbouwbedrijf waar ik in aanraking kwam met het fijnere werk. Daarna ben ik voor mijzelf begonnen in mijn Opel Corsa met wat handgereedschap. Ik had af en toe een eigen klant maar verhuurde mij voornamelijk aan andere aannemers. Omdat de klanten steeds zo enthousiast waren en vonden dat ik alles zo goed regelde en prettig communiceerde op de klus, besloot ik me meer te gaan richten op eigen klussen. Dit nieuws verspreidde zich als een lopend vuurtje en al snel had ik een breed klantenbestand. Ik stond destijds nog ingeschreven als metsel- en timmerbedrijf, maar al mijn klanten zagen mij als hun aannemer. Ik besloot dan ook mijn bedrijfsomschrijving te veranderen in aannemingsbedrijf. Omdat ik vond dat bij deze benaming ook de benodigde kennis en papieren horen, heb ik mijn aannemersdiploma gehaald.

Samenwerking met passie

Inmiddels had ik al een grotere bus, een aanhanger en een passend bedrijfspand gekocht op de Beverkoog te Alkmaar. Op een dag ontmoette ik Zefanja de Boer en besloot hem een keer in te huren waarna we onafscheidelijk werden. Ons wederzijdse enthousiasme en onze creatieve ideeën resulteerden in de meest mooie en innovatieve oplossingen en bouwsystemen. Hierdoor werden de klanten nog enthousiaster. De woonbelasting voor de klanten werd steeds korter en de aanneemsommen maakten we nog scherper, zonder daarbij aan kwaliteit in te boeten. Na een paar jaar op deze manier te hebben samengewerkt, besloten we onze krachten en kwaliteiten officieel te bundelen en veder te gaan als Aannemersbedrijf Kuilboer en de Boer.

zefanja

Zefanja de Boer

Mijn naam is Zefanja de Boer. Ik ben geboren op 27 april 1982, woon in Alkmaar en heb twee kinderen. Mijn werk is mijn hobby en als mijn hobby het toelaat, ben ik daarnaast zo’n drie keer per week op de sportschool te vinden. Ik was geen ster op school, totdat ik in de 2de klas van de middelbare school een richting moest kiezen. Ik koos de timmerrichting en kwam er snel achter dat dit de juiste keus was. Ik vond mijn draai en blonk behoorlijk uit. Ook het theoriegedeelte was erg gemakkelijk, omdat het timmervak mijn interesse had. Na een jaar was ik door al mijn timmerwerkstukken heen en mocht ik vrij werken in de klas en zelf dingen verzinnen.

Na de middelbare school ben ik naar het Espeq gegaan. Dat is een soort opleidingscentrum voor toekomstige bouwvakkers waar je vier dagen per week werkt en een dag in de week theorie krijgt over de bouw. Ook dit ging me goed af. Ik was erg leergierig en ik hoefde maar een keer iets te zien om het vervolgens zelf te kunnen maken. Op mijn 19de werd ik al alleen op pad gestuurd om zelf projecten te doen en later ook te leiden.

Zelfstandig beginnen

Na bij een aantal bedrijven gewerkt te hebben met steeds meer eindverantwoordelijkheid besloot ik op mijn 25ste voor mezelf te beginnen. Ik kocht een oude bus – een Ford Transit – en wat gereedschap. Timmerbedrijf Z. de Boer was een feit. Mijn collega’s lachten mij dikwijls uit om mijn oude roestige busje, maar dat busje was wel mooi afbetaald. Ik heb er geen cent voor hoeven lenen.

Samenwerking

In deze periode leerde ik Jeroen Kuilboer kennen op de sportschool. Op een dag had hij een paar extra handen nodig op een klusje en toen heeft hij mij ingehuurd. We merkten al snel dat we erg goed konden samenwerken, dus we besloten om zo veel mogelijk als koppel te gaan doen. We delen onze ervaringen met elkaar en zorgen zo voor een geweldig eindproduct. Geen klus bleek te moeilijk, we komen samen altijd tot een goede oplossing. Met een zesje nemen we geen genoegen. We gaan altijd voor minimaal een negen. We zijn kritisch naar onszelf en naar elkaar. Zo houden we elkaar scherp en kunnen we elke klus aan. SAMEN STERK!

Altijd tevreden!

We laten elke klant tevreden achter en we gaan niet weg voordat de klus af is. Omdat we zo fantastisch samenwerken hebben we onze bedrijven samengevoegd. Samen kunnen we onze producten tot een nog hoger niveau te brengen. We bundelen onze krachten en zijn sterker en beter dan ooit.
Dit is Aannemersbedrijf Kuilboer en de Boer!

    Informatie of een offerte aanvragen