Uitbouw Zaandam

Welkom bij Kuilboer & de Boer, specialisten in woninguitbouw

Wenst u uw woning in of rond Zaandam te voorzien van een prachtige en comfortabele uitbouw? Bij Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer beschikken wij over al het benodigde vakmanschap voor de door u gewenste uitbouw. Onder onze specialiteiten valt bijvoorbeeld de uitbouw van een woonkamer. Maar ook het uitbouwen van uw keuken, garage of zelfs de zijkant van uw woning is ons niet te machtig.

Al bij al zijn wij met onze diensten de specialist als het gaat om ruimer en luxer wonen. Wilt u meer informatie over onze werkwijze en dienstverlening? Of bent u van plan ons aan het werk te zetten in uw woning in Zaandam? Lees verder, neem contact op en geef uw wensen aan ons door.

Uitbouw Zaandam

Een uitbouw op maat

Wilt u voor uw woning in (of in de omgeving van) Zaandam een uitbouw laten realiseren? Dan houdt dat in dat een bestaande ruimte van uw woning, zoals bijvoorbeeld de woonkamer, zal worden vergroot. Zo kunt u bijvoorbeeld uw keuken, woonkamer, garage of de zijkant van uw woning laten uitbouwen. Nadat we uw wensen uitvoerig hebben besproken zullen we voor een prachtig resultaat zorgen. We bewerkstelligen een uitbouw die volledig voldoet aan de eisen van het Bouwbesluit. Dat betekent dat we zorgen voor de juiste plafondhoogte en optimale ventilatie en isolatiewaarde.

Bekijk onze projecten in Zaandam en omgeving

Meer informatie over ons aannemersbedrijf

Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer is opgericht door Jeroen Kuilboer en Zefanja de Boer. Hoofddoel van onze onderneming is mensen ruimer en luxueuzer laten wonen. Dit weten we op verschillende manieren te realiseren. Het plaatsen van uitbouw is wellicht de bekendste manieren om dit te realiseren.

Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer is aangesloten bij BouwGarant en Bouwend Nederland. Dat houdt in dat wij beschikken over alle relevante diploma’s, certificaten en verzekeringen. Daarnaast beschikken wij natuurlijk over een ruime en aantoonbare ervaring met projecten in Zaandam en omgeving.

Waarom Kuilboer & de Boer?

Als aannemersbedrijf en als specialist in ruimer wonen is het voor ons de normaalste zaak van de wereld om maatwerk te leveren. We bediscussiëren vooraf gedetailleerd uw wensen en stemmen deze af op onze mogelijkheden. Vervolgens stellen we een vrijblijvende offerte op. Accepteert u deze, dan mag u van ons het volgende verwachten:

  • Gegarandeerd een duurzame werkwijze
  • Inzet van materialen van de beste kwaliteit
  • Aangesloten bij Bouwgarant en Bouwend Nederland
  • Tien jaar garantie op constructie, dakbedekking en beglazing
  • Wij werken alleen met vakkundige en gecertificeerde onderaannemers

Vraag een offerte aan

Wenst u het binnengedeelte van uw woning in of nabij Zaandam te vergroten? Overweegt u daarbij de uitbouw van uw keuken, garage, woonkamer of de zijkant van uw woning? Of heeft u simpelweg vragen over onze dienstverlening? Neem contact met ons op door te bellen naar 072-5317249 of een e-mail te sturen naar info@kuilboerendeboer.nl. Wij kijken ernaar uit een comfortabele uitbouw te verzorgen van uw woning in Zaandam.

    Informatie of een offerte aanvragen