Aanbouw & Uitbouw

Aanbouw

Kuilboer en de Boer realiseert uw op maat gemaakte aanbouw. Onze werkprocessen zijn zo efficient, dat we uw aanbouw binnen een week kunnen plaatsen. Of u nu een aanbouw wilt van 2,5 meter, van3 meter of van 3,5 meter, wij verzorgen het voor u. U kunt bij ons onder andere terecht voor de aanbouw van uw:

 • Aanbouw met lichtstraat
 • Gemetselde aanbouw
 • Garage
 • Glazen serre
 • Carport

Uitbouw

Zefanja en Jeroen draaien ook hun handen niet om voor een luxueuze uitbouw van uw woning. Een houten uitbouw, door het plaatsen van een houtskelet, is een veelgemaakte keuze. Dit is een goede oplossing dankzij het geringe gewicht en de uitstekende isolatiemogelijkheden. Wij verzogen bijvoorbeeld de volgende uitbouwen:

 • Keuken
 • Erker
 • Woonkamer
 • Garage

Wat is het verschil tussen aanbouw en uitbouw?

Aanbouw en uitbouw zijn twee woorden die vaak voor hetzelfde worden gebruikt. Namelijk voor een constructie – in directe verbinding met het woonhuis – die tegen de bestaande woning wordt aangebouwd. Er is echter wel een verschil tussen aanbouw en uitbouw.

In de praktijk zijn een aanbouw en uitbouw namelijk twee verschillende dingen. Met bijvoorbeeld een gemetselde aanbouw voegt u een afzonderlijke ruimte aan het hoofdgebouw toe. Die kan vervolgens wel met een deur in verbinding staan met de originele woning. Kiest u voor een uitbouw, dan vergroot u een al bestaande ruimte in uw woning. Zo kunt u de keuken uitbouwen of kunt u uw woonkamer uitbouwen.

Deze exclusieve verbouwingen kan Kuilboer en de Boer prima voor u verzorgen.

Gedegen advies over aanbouw en uitbouw

Omdat een aanbouw en een uitbouw verschillende dingen zijn, worden er ook verschillende eisen aan gesteld in het Bouwbesluit. Aannemersbedrijf Kuilboer en de Boer is altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving. Daarom kunnen we u goed adviseren en komt u niet voor verrassingen te staan wanneer de bouw al begonnen is. Denkt u bijvoorbeeld aan een grote aanbouw met tuindeuren en kunststof kozijnen, dan weten wij hoe het geregeld moet worden met de ventilatie, de isolatiewaarde en de plafondhoogte. Denkt u aan een uitbouw met een lichtstraat, dan weten wij hoeveel daglicht dit minimaal moet opleveren en hoe het zit met brandveiligheid.

Aanbouw of uitbouw, Kuilboer en de Boer denkt met u mee.

Aannemersbedrijf Kuilboer en de Boer luistert naar haar klanten. U kunt bij ons eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen. Op basis van uw offerteaanvraag gaan we graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Wij maken duidelijke afspraken en komen deze afspraken ook na. We geven een heldere en eerlijke planning af en houden u tijdens de verbouwing op de hoogte van de vorderingen. Goede communicatie is essentieel voor de kwaliteit en betrouwbaarheid die wij garanderen! Kuilboer en de Boer geeft u de ruimte! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

  Informatie of een offerte aanvragen