Uitbouw Purmerend

Welkom bij Kuilboer & de Boer, specialisten in woninguitbouw

Heeft u voor uw woning in of nabij Purmerend behoefte aan een comfortabele en fraaie uitbouw? Schakel dan Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer in, want wij beschikken over alle expertise die nodig is om een uitbouw succesvol te verwezenlijken.

Onze specialismen bestaan uit het uitbouwen van een woonkamer, een keuken, een garage en de zijkant van een woning. Luxer en ruimer wonen, dat is wat door ons bewaarheid wordt. Voor meer informatie over ons aannemersbedrijf kunt u verder lezen of contact opnemen.

uitbouw purmerend

Een uitbouw op maat

Wenst u voor uw woning in (de regio van) Purmerend een uitbouw te laten verzorgen? Dit kan gerealiseerd worden door bijvoorbeeld de woonkamer, keuken, garage of zijkant van uw woning uit te bouwen. De bestaande binnenruimte wordt daarmee vergroot. We spreken vooraf uiteraard uw wensen grondig door, waarna we gaan werken aan een fantastisch resultaat. Het is vanzelfsprekend dat uw uitbouw zal voldoen aan de vereisten van het Bouwbesluit, wat betekent dat gezorgd wordt voor de juiste plafondhoogte en optimale isolatiewaarde en ventilatie.

Bekijk onze projecten in Purmerend en omgeving

Meer informatie over ons aannemersbedrijf

Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer is opgericht door Jeroen Kuilboer en Zefanja de Boer. De centrale doelstelling bij onze werkzaamheden is het verhogen van het woongenot van opdrachtgevers in Purmerend en omgeving.  Relevant om te weten is dat aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer is aangesloten bij Bouwend Nederland en BouwGarant. Dat betekent dat wij beschikken over alle diploma’s, certificaten en verzekeringen die van belang zijn. Los daarvan hebben wij natuurlijk uitgebreide ervaring met projecten in Purmerend en omgeving.

Waarom Kuilboer & de Boer?

Iedere situatie is anders en elke woning is uniek. Voor ons als aannemersbedrijf is het daarom dagelijkse kost om maatwerk te leveren. Nadat we uw uitbouwwensen gedetailleerd hebben besproken stellen we een vrijblijvende offerte op. Accepteert u deze, dan mag u van ons de volgende positieve aspecten verwachten:

  • Gegarandeerd een duurzame werkwijze
  • Inzet van materialen van de beste kwaliteit
  • Aangesloten bij Bouwgarant en Bouwend Nederland
  • Tien jaar garantie op constructie, dakbedekking en beglazing
  • Wij werken alleen met vakkundige en gecertificeerde onderaannemers

Vraag een offerte aan

Woont u in of in de omgeving van Purmerend en wenst u het binnengedeelte van uw woning te vergroten? En wilt u dit doen door de keuken, garage, woonkamer of de zijkant van uw woning uit te bouwen? Schakel dan Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer in. Neemt u even contact met ons op? Dan kunnen we uw wensen zo goed mogelijk afstemmen op onze mogelijkheden. Bel 072-5317249 of mail naar info@kuilboerendeboer.nl. Wij zien ernaar uit uw woning in Purmerend van een comfortabele uitbouw te voorzien!

    Informatie of een offerte aanvragen