Uitbouw Heerhugowaard

Kuilboer & de Boer, specialist voor de uitbouw van uw woning in Heerhugowaard

Wenst u uw woning in of in de omgeving van Heerhugowaard uit te bouwen? Zet dan de specialisten van Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer in. Wij zijn inzetbaar voor het uitbouwen van de keuken, woonkamer, garage of zijkant van uw woning. U merkt het al, wij zijn breed inzetbaar.

Welk gedeelte van uw huis u ook wenst uit te bouwen: wij zorgen voor een optimaal resultaat. Luxer wonen staat daarbij centraal. Heeft u vragen over onze dienstverlening of wenst u ons in te zetten in of rond Heerhugowaard? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie over ons aannemersbedrijf

Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer is door Jeroen Kuilboer en Zefanja de Boer opgericht. Een van onze kerntaken bestaat uit het creëren van meer woongenot bij onze opdrachtgevers. Dit kan bewerkstelligd worden door bijvoorbeeld een uitbouw.

Wij beschikken over alle van belang zijnde certificaten, diploma’s en verzekeringen en zijn dan ook aangesloten bij Bouwgarant en Bouwend Nederland.

Uiteraard hebben we ook uitgebreide ervaring met onder andere uitbouwprojecten. Ook in en rondom Heerhugowaard!

Uitbouw Heerhugowaard

Meer informatie over ons aannemersbedrijf

Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer is door Jeroen Kuilboer en Zefanja de Boer opgericht. Een van onze kerntaken bestaat uit het creëren van meer woongenot bij onze opdrachtgevers. Dit kan bewerkstelligd worden door bijvoorbeeld een uitbouw.

Wij beschikken over alle van belang zijnde certificaten, diploma’s en verzekeringen en zijn dan ook aangesloten bij Bouwgarant en Bouwend Nederland. Uiteraard hebben we ook uitgebreide ervaring met onder andere uitbouwprojecten. Ook in en rondom Heerhugowaard!

Waarom Kuilboer & de Boer?

Bij Kuilboer & de Boer weten wij precies wat het inhoudt maatwerk te leveren en flexibiliteit aan de dag te leggen. Elk huis is namelijk anders en iedere situatie is uniek. Voor de door u gewenste woninguitbouw worden daarom eerst al uw wensen gedetailleerd vastgelegd, waarna we een gepersonaliseerde offerte opstellen. Wanneer u deze aanvaardt, dan mag u bij onze werkzaamheden in Heerhugowaard het volgende van ons verwachten:

  • Gegarandeerd een duurzame werkwijze
  • Inzet van materialen van de beste kwaliteit
  • Aangesloten bij Bouwgarant en Bouwend Nederland
  • Tien jaar garantie op constructie, dakbedekking en beglazing
  • Wij werken alleen met vakkundige en gecertificeerde onderaannemers

Bekijk onze projecten in Heerhugowaard en omgeving

Vraag een offerte aan

Wenst u het binnengedeelte van uw woning in of nabij Heerhugowaard te vergroten? Schakel dan breed inzetbare Kuilboer & de Boer in. Op professionele en nauwkeurige wijze zorgen wij voor optimale resultaat bij de uitbouw van de keuken, woonkamer, garage of zijkant van uw woning. Neemt u even contact op met ons? Voor vragen over onze dienstverlening en voor het doorgeven van uw wensen kunt u bellen naar 072-5317249 of mailen naar info@kuilboerendeboer.nl. Wij hopen dan binnenkort aan de slag te gaan om uw woning in Heerhugowaard van meer ruimte en luxe te voorzien dankzij een comfortabele uitbouw.

    Informatie of een offerte aanvragen