Uitbouw Amstelveen

Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer realiseert uw uitbouw in Amstelveen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een mooie uitbouw bij u in Amstelveen kan realiseren? Benader dan de specialisten van Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer. Wij verzorgen vakkundig en efficiënt een luxueuze uitbouw van uw woning.

Wij realiseren bijvoorbeeld een ruimere keuken, garage of woonkamer. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden die wij bieden? Neem dan contact met ons op en geef uw wensen aan ons door.

Kom meer te weten over Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer

Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer is het bedrijf van Jeroen Kuilboer en Zefanja de Boer. Wij zijn gespecialiseerd in ruimer en luxer wonen. Wij kunnen dit verwezenlijken door een uitbouw te plaatsen.

Wij hebben ons aangesloten bij Bouwgarant en Bouwend Nederland. U kunt er dus vanuit gaan dat wij in het bezit zijn van de juiste diploma’s en verzekeringen. Ten slotte hebben wij ruime en aantoonbare ervaring in de bouw.

Uitbouw Amstelveen

Wij verzorgen een uitbouw op maat

Wanneer u ons inschakelt om een uitbouw te realiseren, zullen wij een gedeelte van uw bestaande woning in Amstelveen vergroten. U kunt bijvoorbeeld uw keuken of garage uit laten bouwen of voor een uitbreiding van uw woonkamer kiezen. Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer zorgt ervoor dat de uitbouw helemaal naar uw wensen wordt gerealiseerd.

Daarnaast zullen wij rekening houden met de ventilatie, isolatiewaarde en plafondhoogte, zodat deze conform de eisen van het Bouwbesluit zijn.

Bekijk onze projecten in Amstelveen en omgeving

De voordelen van Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer

Wij willen als specialist in ruimer wonen echt maatwerk leveren. Om dit te realiseren zullen wij heel goed naar uw wensen luisteren en u voorzien van een vrijblijvende offerte. Daarnaast kunt u het volgende van ons verwachten:

  • Wij werken gegarandeerd duurzaam
  • Wij maken gebruik van materialen van de beste kwaliteit
  • Wij zijn aangesloten bij Bouwgarant en Bouwend Nederland
  • Wij geven 10 jaar garantie op de constructie, dakbedekking en beglazing
  • Wij werken alleen met vakkundige en gecertificeerde onderaannemers

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u ons direct inschakelen om een uitbouw bij u in Amstelveen te verwezenlijken? Of wilt u eerst meer informatie over onze aanpak? Neem dan contact met ons op via 072-5317249, stuur een e-mail naar info@kuilboerendeboer.nl of laat een bericht achter via ons online contactformulier. Wij verwezenlijken dan graag een prachtige uitbouw om uw woning of pand in Amstelveen (nog) ruimer en comfortabeler te maken.

    Informatie of een offerte aanvragen