Uitbouw Amsterdam

Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer realiseert uw uitbouw in Amsterdam

Zoekt u een vakkundig bedrijf dat een mooie uitbouw bij u in Amsterdam kan realiseren? Klop dan aan bij Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer. Wij zijn namelijk specialist op het gebied van uitbouw, aanbouw en opbouw.

Wij verwezenlijken een prachtige uitbouw in de vorm van een ruimere keuken, garage of woonkamer. Wilt u meer te weten komen over onze aanpak bij een uitbouw van uw woning in Amsterdam? Neem dan contact met ons op en geef uw wensen aan ons door.

Uitbouw Amsterdam

Kom meer te weten over Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer

Jeroen Kuilboer en Zefanja de Boer zijn eigenaar van Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer. Met het bedrijf willen wij mensen helpen aan een ruime en luxe woning. Dit verwezenlijken wij door een passende uitbouw te plaatsen. Wij zijn een echte BouwGarant en Bouwend Nederland aannemer. Dat betekent dat wij in het bezit zijn van de juiste diploma’s en verzekeringen. Tevens kunnen wij aantonen dat wij ervaring hebben in de bouw. Ten slotte zetten wij als BouwGarant-aannemer alle afspraken met u op papier. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Bekijk onze projecten in Amsterdam en omgeving

De voordelen van Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer

Wij willen als specialist in ruimer wonen echt maatwerk leveren. Om dit te realiseren zullen wij heel goed naar uw wensen luisteren en u voorzien van een vrijblijvende offerte. Daarnaast kunt u het volgende van ons verwachten:

 

  • Wij werken gegarandeerd duurzaam
  • Wij maken gebruik van materialen van de beste kwaliteit
  • Wij zijn aangesloten bij Bouwgarant en Bouwend Nederland
  • Wij geven 10 jaar garantie op de constructie, dakbedekking en beglazing
  • Wij werken alleen met vakkundige en gecertificeerde onderaannemers

Wij verzorgen een uitbouw op maat

Een uitbouw betekent dat we een gedeelte van uw bestaande woning in Amsterdam of omgeving vergroten. Wij breiden dan bijvoorbeeld de keuken of de woonkamer uit of laten de zijkant van de woning uitbouwen.

Bij de realisatie van de uitbouw van uw woning staan uw wensen hoog in het vaandel. Om een optimaal resultaat af te kunnen leveren, vinden wij het ook belangrijk dat de ventilatie, isolatiewaarde en plafondhoogte conform de eisen van het Bouwbesluit zijn.

Neem contact op voor meer informatie

Wenst u ons in te schakelen voor een nette uitbouw bij uw woning in Amsterdam? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de diensten? Benader ons dan via telefoonnummer 072-5317249, stuur een e-mail naar info@kuilboerendeboer.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. U kunt dan op onze hulp rekenen bij de realisatie van een prachtige uitbouw van uw woning of pand in Amsterdam.

    Informatie of een offerte aanvragen