Uitbouw Bergen

Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer helpt u met een uitbouw in Bergen

Wenst u de hulp van een vakkundig bedrijf bij de uitbouw van uw woning in Bergen of omgeving? Bij Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer zit u helemaal goed. Wij zijn specialist op het gebied van uitbouw, aanbouw of opbouw. Wij horen graag wat uw wensen zijn voor de uitbouw van uw woning in Bergen.

Wilt u uw keuken uitbouwen? Of wenst een uitbouw van uw woonkamer? Wij gaan graag voor u aan de slag en verwezenlijken een prachtig eindresultaat. Neem contact met ons op voor meer informatie en maak een afspraak met een van onze specialisten.

Meer informatie over Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer

Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer is het bedrijf van Jeroen Kuilboer en Zefanja de Boer. Wij zorgen voor een ruimer en luxer huis door een uitbouw te plaatsen. Om de kwaliteit van ons werk te garanderen, zijn wij aangesloten bij BouwGarant en Bouwend Nederland. Wij zijn in het bezit van de juiste diploma’s en verzekeringen en hebben aantoonbare ervaring in de bouw. Tenslotte zetten wij als BouwGarant-aannemer al onze afspraken met u op papier. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

De voordelen van Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer

Wij willen als specialist in ruimer wonen echt maatwerk leveren. Om dit te realiseren zullen wij heel goed naar uw wensen luisteren en u voorzien van een vrijblijvende offerte. Daarnaast kunt u het volgende van ons verwachten:

  • Wij werken gegarandeerd duurzaam
  • Wij maken gebruik van materialen van de beste kwaliteit
  • Wij zijn aangesloten bij Bouwgarant en Bouwend Nederland
  • Wij geven 10 jaar garantie op de constructie, dakbedekking en beglazing
  • Wij werken alleen met vakkundige en gecertificeerde onderaannemers

Uitbouw Bergen

Een uitbouw op maat door ons aannemersbedrijf

Wat is een uitbouw precies? Wanneer u in Bergen voor een uitbouw van uw woning kiest, zullen wij een gedeelte van uw bestaande woning vergroten. Wij realiseren bijvoorbeeld een uitbouw van uw keuken, garage, woonkamer of zijkant van uw woning.

Door vakkundig en efficiënt te werk te gaan, kunnen wij de uitbouw zeer snel afronden met een prachtig resultaat. Uw uitbouw zal volledig voldoen aan de eisen van het Bouwbesluit. Dit betekent dat de uitbouw is uitgerust met de ideale ventilatie, isolatiewaarde en plafondhoogte.

Bekijk onze projecten in Bergen en omgeving

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u ons aannemersbedrijf inschakelen voor het realiseren van een uitbouw in Bergen of omgeving? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze aanpak? Benader ons dan via 072-5317249, stuur een e-mail naar info@kuilboerendeboer.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Wij horen dan graag wat uw wensen zijn voor de uitbouw van uw woning in Bergen.

    Informatie of een offerte aanvragen