Uitbouw Haarlem

Kuilboer & de Boer, voor een prachtige uitbouw van uw woning

Heeft u belangstelling voor een uitbouw voor uw woning in of nabij Haarlem? Zet dan de experts van Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer in. Wij zijn een breed inzetbaar aannemersbedrijf. Met iedere soort uitbouw beschikken wij over ruime ervaring.

Het uitbouwen van de keuken, woonkamer, garage of zijkant van een woning komt het meest voor. Het creëren van meer woongenot staat centraal bij onze werkzaamheden. Heeft u vragen over onze diensten of heeft u in of nabij Haarlem een uitbouwproject voor ons? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Uitbouw Haarlem

Meer informatie over ons aannemersbedrijf

Jeroen Kuilboer en Zefanja de Boer zijn de oprichters en eigenaren van Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer. Ons hoofddoel is het scheppen van meer ruimte en luxe in woningen. Een uitbouw is de meest bekende manier om dit voor elkaar te krijgen. In zee gaan met Kuilboer & de Boer is een veilige keuze. Wij hebben immers alle relevante diploma’s, certificaten en verzekeringen in bezit. Daarbij zijn we aangesloten bij Bouwgarant en Bouwend Nederland. Los daarvan beschikken we over uitgebreide ervaring met het uitbouwen van woningen in Haarlem en omgeving.

Bekijk onze projecten in Haarlem en omgeving

Een uitbouw op maat

Bent u voornemens uw woning in (de omgeving van) Haarlem uit te bouwen? Dan dient eerst bepaald te worden of u kiest voor het uitbouwen van uw keuken, woonkamer of garage. Indien u een hoekwoning of een vrijstaand huis bezit, dan kunt u ook kiezen voor het uitbouwen van de zijkant van uw woning.

Zet u voor uw uitbouw Kuilboer & de Boer in? Dan bespreken we eerst uw wensen en eisen tot in detail. Zo weten we precies hoe we het gewenste resultaat zullen bereiken. De correcte plafondhoogte, een optimale isolatiewaarde en een deugdelijke ventilatie vallen daar ook onder. De eisen van het Bouwbesluit worden dan ook volledig nageleefd!

Waarom Kuilboer & de Boer?

Maatwerk leveren en flexibiliteit tonen. Voor Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer is het de normaalste zaak van de wereld. Voor ons is geen opdracht hetzelfde, aangezien iedere woonsituatie geheel uniek is. Voor uw woning in (de omgeving van) Haarlem geldt dat ook. Daarom leggen we voordat we eventueel aan de slag gaan eerst al uw wensen en eisen gedetailleerd vast. Daarna mag u een vrijblijvende en gepersonaliseerde offerte van ons verwachten. Mocht u deze accepteren, dan bent u in ieder geval verzekerd van:

  • Gegarandeerd een duurzame werkwijze
  • Inzet van materialen van de beste kwaliteit
  • Aangesloten bij Bouwgarant en Bouwend Nederland
  • Tien jaar garantie op constructie, dakbedekking en beglazing
  • Wij werken alleen met vakkundige en gecertificeerde onderaannemers

Vraag een offerte aan

Heeft u concrete plannen voor een uitbouw van uw woning in of rondom Haarlem? Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer blinkt uit in veelzijdigheid. Of u nu een uitbouw van de keuken, woonkamer, garage of zijkant van uw woning wenst, wij zorgen voor optimale resultaten. Heeft u vragen over onze dienstverlening? Bel dan 072-5317249 of mail naar info@kuilboerendeboer.nl. Wij bewerkstelligen de door u gewenste uitbouw in Haarlem op professionele en nauwkeurige wijze.

    Informatie of een offerte aanvragen