Uitbouw Beverwijk

Kuilboer & de Boer, voor een prachtige uitbouw van uw woning in Beverwijk

Heeft u plannen om uw woning in of nabij Beverwijk van een prachtige uitbouw te voorzien? Schakel dan het gespecialiseerde Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer in. Onze gecertificeerde aannemers staan in Beverwijk en omstreken bekend als veelzijdig en betrouwbaar. U kunt ons vakmanschap dan ook inzetten voor iedere vorm van woninguitbouw. Het uitbouwen van de keuken, woonkamer, garage of zijkant van een woning gebeurt hierbij het vaakst. Centrale doelstelling bij onze werkzaamheden is het creëren van meer ruimte en luxe voor de bewoners. Wilt u meer weten over onze werkwijze en dus over uw mogelijk toekomstige uitbouw? Dan kunt u verder lezen of contact opnemen.

Meer informatie over ons aannemersbedrijf

Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer is opgericht door en in handen van Jeroen Kuilboer en Zefanja de Boer. Mensen ruimer en luxer laten wonen, dat is onze specialiteit. Dit wordt vaak bewerkstelligd door het plaatsen van een uitbouw.

Kuilboer & de Boer beschikt over alle certificaten, diploma’s en verzekeringen die relevant zijn. Dat geldt ook voor onze onderaannemers. Daarmee zijn we aangesloten bij Bouwgarant en Bouwend Nederland. Kortom, in zee gaan met Kuilboer & de Boer betekent kiezen voor betrouwbaarheid. Daarmee horen we bij de beste aannemersbedrijven van Beverwijk en omgeving.

Uitbouw Beverwijk

Bekijk onze projecten in Beverwijk en omgeving

Een uitbouw op maat

Als het aankomt op het uitbouwen van een woning, dan komt uitbouw van keuken, woonkamer en garage het vaakst voor. Het uitbouwen van de zijkant van een woning is ook mogelijk, mits u natuurlijk over een hoekhuis of vrijstaande woning beschikt.

In ieder geval is het handig als u gedetailleerd uw wensen en eisen doorspeelt. Dan kunnen wij dat omzetten in een uitgebalanceerd plan, waarmee een prachtig resultaat neergezet zal worden. Een optimale isolatiewaarde, een goede ventilatie en de correcte plafondhoogte vallen hier standaard onder. Zo schrijven de eisen van het Bouwbesluit het ook voor!

Waarom Kuilboer & de Boer?

Elke woning is uniek en iedere woonsituatie is weer anders. Daardoor zijn wij het bij Kuilboer & de Boer gewend om geheel klantgericht en flexibel te werken. Ook voor uw woning in of nabij Beverwijk geldt dat we voor de daadwerkelijke uitbouwwerkzaamheden eerst al uw wensen en eisen tot in detail vastleggen. Vervolgens stellen we een vrijblijvende offerte op, uiteraard volledig gepersonaliseerd. Aanvaardt u deze? Dan kunt u hoe dan ook het volgende van ons verwachten:

  • Gegarandeerd een duurzame werkwijze
  • Inzet van materialen van de beste kwaliteit
  • Aangesloten bij Bouwgarant en Bouwend Nederland
  • Tien jaar garantie op constructie, dakbedekking en beglazing
  • Wij werken alleen met vakkundige en gecertificeerde onderaannemers

Vraag een offerte aan

Heeft u al concrete plannen voor de uitbouw van uw woning in of in de omgeving van Beverwijk? Of heeft u nog vragen over onze producten en diensten? U bent in alle gevallen welkom contact met ons op te nemen. Wij staan u graag telefonisch te woord als u belt naar 072-5317249. U kunt ook een e-mail sturen naar info@kuilboerendeboer.nl. Of u nu uw keuken, woonkamer, garage of zijkant van uw woning wenst uit te bouwen, wij realiseren de door u gewenste uitbouw in Beverwijk op nauwkeurige wijze en met een fraai resultaat!

    Informatie of een offerte aanvragen