Uitbouw Edam

Kuilboer & de Boer, voor een prachtige uitbouw van uw woning in Edam

Bent u voornemens uw woning in of nabij Edam van een prachtige uitbouw te voorzien? Zet dan de specialisten van Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer in. Wij blinken uit in veelzijdigheid. Dat houdt in dat u ons voor iedere soort uitbouw kunt inzetten. Het uitbouwen van de keuken, woonkamer, garage of zijkant van een woning komt het vaakst voor.

Hoe dan ook staat bij ons centraal dat wij zorgen voor meer woongenot bij onze opdrachtgevers. Heeft u vragen over onze dienstverlening of heeft u in of in de omgeving van Edam een uitbouwklus voor ons? Neem dan eens contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Uitbouw Edam

Meer informatie over ons aannemersbedrijf

Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer is opgericht door Jeroen Kuilboer en Zefanja de Boer. Terugkerend thema bij onze werkzaamheden is het scheppen van meer luxe en ruimte in woningen. Door in zee te gaan met Kuilboer & de Boer maakt u een veilige keuze. Wij beschikken immers over alle relevante diploma’s, certificaten en verzekeringen. Daarbij zijn we aangesloten bij Bouwend Nederland en Bouwgarant. Los daarvan kunnen we bogen over een grote mate aan ervaring met het uitbouwen van woningen in Edam en omgeving.

Bekijk onze projecten in Edam en omgeving

Een uitbouw op maat

Bent u van plan uw woning in (de buurt van) Edam uit te bouwen? Indien u een hoekwoning of een vrijstaande woning bezit, dan kunt u wellicht kiezen voor het uitbouwen van de zijkant van uw woning. Andere opties zijn het uitbouwen van uw keuken, woonkamer of garage.

Met Kuilboer & de Boer bespreekt u uw wensen en eisen tot in detail, waarna we een uitgebalanceerd plan maken om het gewenste resultaat te bereiken. De eisen van het Bouwbesluit zullen daarbij volledig worden nageleefd. Dat betekent dat we zorgen voor de correcte plafondhoogte, een optimale isolatiewaarde en een deugdelijke ventilatie.

Waarom Kuilboer & de Boer?

Voor Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer is het alledaagse praktijk om flexibiliteit te tonen en puur klantgericht te werken. Dat komt simpelweg doordat iedere woonsituatie uniek is. Voor uw woning in (de omgeving van) Edam geldt dat ook. Daarom worden, voordat we eventueel aan de slag gaan, eerst al uw wensen en eisen tot in detail vastgelegd. Daarna voorzien wij u van een vrijblijvende en gepersonaliseerde offerte. Wanneer u deze aanvaardt, dan mag u het volgende van ons verwachten:

  • Gegarandeerd een duurzame werkwijze
  • Inzet van materialen van de beste kwaliteit
  • Aangesloten bij Bouwgarant en Bouwend Nederland
  • Tien jaar garantie op constructie, dakbedekking en beglazing
  • Wij werken alleen met vakkundige en gecertificeerde onderaannemers

Vraag een offerte aan

Zijn uw plannen voor de uitbouw van uw woning in of rond Edam al concreet? Of u nu een uitbouw van de keuken, woonkamer, garage of zijkant van uw woning wenst, wij zorgen voor een prachtig resultaat. Heeft u vragen over onze dienstverlening? Bel dan 072-5317249 of mail naar info@kuilboerendeboer.nl. Wij bewerkstelligen de door u gewenste uitbouw in Edam op professionele wijze en met een fraai resultaat!

    Informatie of een offerte aanvragen