Uitbouw Bloemendaal

Kuilboer & de Boer, voor een prachtige uitbouw van uw woning in Bloemendaal

Zou u uw woning in of nabij Bloemendaal van een comfortabele uitbouw willen voorzien? Zet dan de vakbekwame aannemers van Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer in. In Bloemendaal en omstreken staan wij bekend als een veelzijdig bedrijf. Dat houdt onder andere in dat u ons kunt inzetten voor iedere soort van woninguitbouw.

Het uitbouwen van de woonkamer, keuken, garage of zijkant van een woning komt hierbij het vaakst voor. Bij onze werkzaamheden staat steeds centraal dat wij inzetten op ruimer en luxer wonen. Heeft u vragen over onze werkwijze of over uw mogelijk toekomstige uitbouw? Lees dan verder of neem contact met ons op.

Uitbouw bloemendaal

Meer informatie over ons aannemersbedrijf

Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer is opgericht door Jeroen Kuilboer en Zefanja de Boer. Op vele verschillende manieren zorgen wij ervoor dat woonwensen bewaarheid worden. Ruimer en luxer wonen is daarbij het uitgangspunt. Dit wordt vaak gerealiseerd door het plaatsen van een.

In zee gaan met Kuilboer & de Boer betekent een veilige keuze. Wij beschikken namelijk over alle relevante certificaten, diploma’s en verzekeringen. Dat geldt ook voor onze onderaannemers. We zijn dan ook aangesloten bij Bouwgarant en Bouwend Nederland. Zonder twijfel behoren we daardoor tot de beste aannemersbedrijven van Bloemendaal en omgeving.

Waarom Kuilboer & de Boer?

Ieder huis is weer anders en elke woonsituatie is uniek. Voor uw woning in Bloemendaal geldt dat ook. Door steeds weer andere werkomstandigheden te ervaren, zijn wij bij Kuilboer & de Boer gespecialiseerd in flexibel werken. Voorafgaand aan eventuele uitbouwwerkzaamheden worden al uw wensen en eisen tot in detail vastgelegd. Daarna stellen we vrijblijvend een gepersonaliseerde offerte voor u op. Gaat u hiermee akkoord? Dan mag u van ons in ieder geval het volgende verwachten:

  • Gegarandeerd een duurzame werkwijze
  • Inzet van materialen van de beste kwaliteit
  • Aangesloten bij Bouwgarant en Bouwend Nederland
  • Tien jaar garantie op constructie, dakbedekking en beglazing
  • Wij werken alleen met vakkundige en gecertificeerde onderaannemers

Bekijk onze projecten in Bloemendaal en omgeving

Een uitbouw op maat

Het uitbouwen van de keuken, woonkamer of garage een woning, dat is wat het vaakst voorkomt als het op woninguitbouw aankomt. Mocht u in of in de omgeving van Bloemendaal over een vrijstaande woning of hoekwoning beschikken, dan kunt u ook kiezen voor het uitbouwen van de zijkant van uw woning. Laat u zo gedetailleerd mogelijk uw wensen en eisen weten? Dan stellen wij een uitgebalanceerd plan op dat zal leiden tot een prachtig resultaat. Dat betekent dat we ook zorgen voor een optimale isolatiewaarde, een goede ventilatie en de correcte plafondhoogte. Precies zoals de eisen van het Bouwbesluit voorschrijven!

Vraag een offerte aan

Heeft u vragen over onze werkwijze of ons dienstenpakket? Of wilt u daadwerkelijk een fraaie uitbouw voor uw woning in (of nabij) Bloemendaal realiseren? Neem dan contact met ons op, zodat we snel uw plannen concreet kunnen maken. Bel 072-5317249 of mail naar info@kuilboerendeboer.nl. Of u nu een uitbouw van de keuken, woonkamer, garage of zijkant van uw woning wenst, wij bewerkstelligen de door u gewenste uitbouw in Bloemendaal op professionele wijze en met een prachtig resultaat!

    Informatie of een offerte aanvragen