Uitbouw Wormerveer

Welkom bij Kuilboer & de Boer, specialisten in woninguitbouw

Wenst u uw woning in of rond Wormerveer te voorzien van een comfortabele en fraaie uitbouw? Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer beschikt over alle benodigde expertise om de door u gewenste uitbouw realiteit te laten worden.

Onze specialiteiten zijn, onder andere, het uitbouwen van een keuken, een woonkamer, een garage of de zijkant van een woning. Ruimer en luxer wonen is hoe dan ook de doelstelling. Wenst u meer informatie over ons aannemersbedrijf? Of heeft u een opdracht voor ons met betrekking tot uw woning in Wormerveer? Lees dan verder of neem contact met ons op.

Een uitbouw op maat

uitbouw wormerveer

Heeft u behoefte om voor uw woning in of in de omgeving van Wormerveer een uitbouw te laten realiseren? Dit kan bewerkstelligd worden door bijvoorbeeld de keuken, woonkamer, garage of zijkant van uw woning uit te bouwen. De bestaande ruimte in uw woning wordt zodoende vergroot. Na uw wensen grondig te hebben besproken gaan we werken aan een prachtig resultaat. Uiteraard voldoet de uitbouw naderhand volledig aan de eisen van het Bouwbesluit. Dat houdt in dat gezorgd wordt voor de juiste plafondhoogte en een optimale isolatiewaarde en ventilatie.

Bekijk onze projecten in Wormerveer en omgeving

Meer informatie over ons aannemersbedrijf

Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer is opgericht door Jeroen Kuilboer en Zefanja de Boer. Het uitgangspunt bij vrijwel al onze werkzaamheden is het vergroten van het woongenot van onze opdrachtgevers. De belangrijkste manier waarmee we dat bewerkstelligen bestaat uit het plaatsen van een uitbouw.

Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer is aangesloten bij Bouwend Nederland en BouwGarant. Dat betekent dat wij beschikken over alle diploma’s, certificaten en verzekeringen die van belang zijn. Daarnaast hebben wij natuurlijk ruime en aantoonbare ervaring met projecten in Wormerveer en omgeving.

Waarom Kuilboer & de Boer?

Aangezien iedere woning en elke situatie uniek is, is het voor ons als aannemersbedrijf niet meer dan normaal om maatwerk te leveren. We bespreken uiteraard eerst uitvoerig uw wensen en eisen, waarbij we deze afstemmen op onze mogelijkheden. Daarna stellen we voor u geheel vrijblijvend een offerte op. Wanneer u deze accepteert, dan mag u van onze werkzaamheden het volgende verwachten:

  • Gegarandeerd een duurzame werkwijze
  • Inzet van materialen van de beste kwaliteit
  • Aangesloten bij Bouwgarant en Bouwend Nederland
  • Tien jaar garantie op constructie, dakbedekking en beglazing
  • Wij werken alleen met vakkundige en gecertificeerde onderaannemers

Vraag een offerte aan

Heeft u in of nabij Wormerveer een woning waarvan u het binnengedeelte wenst te vergroten, bijvoorbeeld door de keuken, garage, woonkamer of zijkant van uw woning uit te bouwen? Of heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 072-5317249 of door te mailen naar info@kuilboerendeboer.nl. Wij verheugen ons erop een comfortabele uitbouw te verzorgen van uw woning in Wormerveer.

    Informatie of een offerte aanvragen