Uitbouw Hoofddorp

Welkom bij Kuilboer & de Boer, specialisten in woninguitbouw

Heeft u wensen voor het uitbouwen van uw woning in of nabij Hoofddorp? Schakel dan Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer in. Wij zijn breed inzetbaar bij de uitbouw van woningen. Het uitbouwen van de woonkamer, keuken, garage of zijkant van een woning komt het vaakst voor.

Ieder uitbouwproject wordt door ons tot een goed einde gebracht. Luxer en ruimer wonen is iets dat door ons met zekerheid wordt bewaarheid. Wilt u graag uw woning in Hoofddorp van een uitbouw voorzien? Of heeft u misschien vragen over onze dienstverlening? Lees dan verder en neem gerust even contact met ons op.

Meer informatie over ons aannemersbedrijf

Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer is door Jeroen Kuilboer en Zefanja de Boer opgericht. Een steeds terugkerend element in onze werkzaamheden is het verhogen van het woongenot van onze opdrachtgevers. Luxer en groter wonen, daar draait het om. De meest geschikte manier om dat voor elkaar te krijgen is een uitbouw.

Wij zijn aangesloten bij BouwGarant en Bouwend Nederland. Dat houdt in dat we beschikken over alle relevante certificaten, diploma’s en verzekeringen. Los daarvan hebben we natuurlijk ruime ervaring met projecten in Hoofddorp en omgeving.

Uitbouw Hoofddorp

Waarom Kuilboer & de Boer?

Elk huis en iedere situatie is geheel uniek. Ook voor uw woning in Hoofddorp geldt dat. Daarom zijn Kuilboer & de Boer het volledig gewend om maatwerk te leveren. Nadat uw wensen voor de woninguitbouw gedetailleerd zijn vastgelegd, stellen we een gepersonaliseerde en vrijblijvende offerte voor u op. Accepteert u deze, dan profiteert u in ieder geval van de volgende aspecten:

  • Gegarandeerd een duurzame werkwijze
  • Inzet van materialen van de beste kwaliteit
  • Aangesloten bij Bouwgarant en Bouwend Nederland
  • Tien jaar garantie op constructie, dakbedekking en beglazing
  • Wij werken alleen met vakkundige en gecertificeerde onderaannemers

Een uitbouw op maat

Wenst u voor uw woning in of rond Hoofddorp een uitbouw te verwezenlijken? Dan kan dit worden vormgegeven door de woonkamer, keuken, garage of zijkant van uw woning uit te bouwen. Hoe dan ook wordt de binnenruimte daarmee vergroot, waardoor u luxer kunt wonen. Voordat we aan de slag gaan bespreken we natuurlijk eerst grondig al uw wensen en eisen. Daarna verwerken we deze tot een prachtig eindresultaat, dat zal voldoen aan alle vereisten van het Bouwbesluit. Dat houdt in dat de plafondhoogte hoe dan ook correct zal zijn en dat een optimale isolatiewaarde en ventilatie zijn gewaarborgd.

Bekijk onze projecten in Hoofddorp en omgeving

Vraag een offerte aan

Woont u in of in de omgeving van Hoofddorp? En bent u voornemens het binnengedeelte van uw woning te vergroten? Schakel dan Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer in. Wij verwezenlijken de uitbouw van de keuken, woonkamer, garage of zijkant van uw woning op een prachtige manier. Neemt u even contact met ons op? Voor vragen over onze dienstverlening en voor het plaatsen van een opdracht kunt u bellen naar 072-5317249. Mailen kan ook: info@kuilboerendeboer.nl. Wij verheugen ons erop uw woning in Hoofddorp te voorzien van meer ruimte en luxe dankzij een comfortabele uitbouw.

    Informatie of een offerte aanvragen