Uitbouw Alkmaar

Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer realiseert uw uitbouw in Alkmaar

Zoekt u een bedrijf dat een mooie uitbouw in Alkmaar of omgeving kan realiseren? Dan bent u bij Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer aan het juiste adres. Wij hebben ons gespecialiseerd in de uitbouw van woningen. Wij zorgen bijvoorbeeld voor een ruimere keuken, garage of woonkamer. Wilt u meer te weten komen over onze aanpak? Benader ons dan vanuit Alkmaar en geef uw wensen aan ons door.

Meer informatie over Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer

Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer is opgericht door Jeroen Kuilboer en Zefanja de Boer. Wij zorgen ervoor dat u luxe en ruim kunt wonen.

Dit is mogelijk door een uitbouw te realiseren. Ons aannemersbedrijf is aangesloten bij BouwGarant en Bouwend Nederland. Dit betekent dat wij in het bezit zijn van de juiste verzekeringen en diploma’s. Tevens hebben wij aantoonbare ervaring in de bouw.

Uitbouw Alkmaar

De verzorging van een uitbouw op maat

Wat houdt een uitbouw van uw woning in Alkmaar precies in? Bij een uitbouw zullen wij een bestaand gedeelte van uw woning groter maken. Het is bijvoorbeeld mogelijk om uw keuken of garage uit te laten bouwen.

U kunt ook kiezen voor een uitbreiding van uw woonkamer of het uitbouwen van de zijkant van uw woning. De uitbouw wordt volledig naar uw wensen verzorgd. Tevens zal de uitbouw conform de eisen van het Bouwbesluit zijn. Dit betekent dat de ventilatie, isolatiewaarde en plafondhoogte van uw uitbouw helemaal in orde is.

De voordelen van Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer

Wij willen als specialist in ruimer wonen echt maatwerk leveren. Om dit te realiseren zullen wij heel goed naar uw wensen luisteren en u voorzien van een vrijblijvende offerte. Daarnaast kunt u het volgende van ons verwachten:

  • Wij werken gegarandeerd duurzaam
  • Wij maken gebruik van materialen van de beste kwaliteit
  • Wij zijn aangesloten bij Bouwgarant en Bouwend Nederland
  • Wij geven 10 jaar garantie op de constructie, dakbedekking en beglazing
  • Wij werken alleen met vakkundige en gecertificeerde onderaannemers

Bekijk onze projecten in Alkmaar en omgeving

Neem contact op voor meer informatie

Wenst u onze hulp bij het realiseren van een uitbouw in Alkmaar in te schakelen? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze diensten? Dan kunt u contact met ons opnemen via 072-5317249, een e-mail sturen naar info@kuilboerendeboer.nl of een bericht achterlaten via ons online contactformulier. Wij horen dan graag wat uw wensen zijn voor een uitbouw in Alkmaar.

    Informatie of een offerte aanvragen