Uitbouw Assendelft

Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer verzorgt uw uitbouw in Assendelft

Bent u op zoek naar een vakkundig bedrijf dat u kan helpen met een uitbouw van uw woning in Assendelft? Bij Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer bent u aan het juiste adres. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het realiseren van een uitbouw, aanbouw of opbouw.

Laat ons aan de slag gaan met het verwezenlijken van een ruimere keuken of kies voor de uitbouw van uw garage of woonkamer. Heeft u behoefte aan meer informatie over onze aanpak bij een uitbouw van uw woning in Assendelft? Benader ons dan en geef uw wensen aan ons door.

Meer informatie over Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer

Jeroen Kuilboer en Zefanja de Boer zijn de oprichters van Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer. Wij willen graag een luxe en ruime woning realiseren door een passende uitbouw. Ons aannemersbedrijf is aangesloten bij BouwGarant en Bouwend Nederland. U bent er daarom van verzekerd dat wij in het bezit zijn van de juiste diploma’s en verzekeringen.

Wij hebben daarnaast aantoonbare ervaring in de bouw. Tenslotte zetten wij als BouwGarant-aannemer al onze afspraken voor u op papier. Zo komt u niet zomaar voor onaangename verrassingen te staan.

uitbouw Assendelft

Een uitbouw op maat door ons aannemersbedrijf

Wanneer wij een uitbouw bij u in Assendelft realiseren, zullen wij een gedeelte van uw bestaande woning vergroten. U kunt bijvoorbeeld uw woonkamer, keuken of de zijkant van de woning uit laten bouwen. Of u wenst een grotere garage. Wij zorgen voor een prachtig resultaat dat overeenkomt met uw wensen. Daarnaast wordt de uitbouw volledig conform de eisen van het Bouwbesluit gerealiseerd. Wij zorgen dus voor een optimale ventilatie, isolatiewaarde en plafondhoogte.

Bekijk onze projecten in Assendelft en omgeving

De voordelen van Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer

Wij willen als specialist in ruimer wonen echt maatwerk leveren. Om dit te realiseren zullen wij heel goed naar uw wensen luisteren en u voorzien van een vrijblijvende offerte. Daarnaast kunt u het volgende van ons verwachten:

  • Wij werken gegarandeerd duurzaam
  • Wij maken gebruik van materialen van de beste kwaliteit
  • Wij zijn aangesloten bij Bouwgarant en Bouwend Nederland
  • Wij geven 10 jaar garantie op de constructie, dakbedekking en beglazing
  • Wij werken alleen met vakkundige en gecertificeerde onderaannemers

Neem contact op voor meer informatie

Heeft u onze hulp nodig bij het verwezenlijken van een prachtige uitbouw van uw woning in Assendelft? Of wilt u eerst meer informatie over onze aanpak? Dan neemt u contact met ons op via 072-5317249, u stuurt een e-mail naar info@kuilboerendeboer.nl of u laat een bericht achter op ons online contactformulier. Wij verzorgen dan graag een prachtige uitbouw van uw woning of pand in Assendelft.

    Informatie of een offerte aanvragen