Uitbouw IJmuiden

Welkom bij Kuilboer & de Boer, specialisten in woninguitbouw

Wenst u uw woning in of nabij IJmuiden van een comfortabele en prachtige uitbouw te voorzien? Schakel dan Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer in. Wij zijn namelijk breed inzetbaar als het gaat om het uitbouwen van woningen.

Of het nu gaat om het uitbouwen van een woonkamer, een keuken, een garage of de zijkant van een woning, wij weten elk uitbouwproject tot een goed einde te brengen. Luxer en ruimer wonen, dat is wat door ons wordt bewaarheid. Heeft u belangstelling voor een uitbouw van uw woning in IJmuiden? Of wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Lees dan verder of neem contact met ons op.

Een uitbouw op maat

Heeft u de wens om voor uw woning in (de omgeving van) IJmuiden een uitbouw te verwezenlijken? Dan zou u dit vorm kunnen geven door de woonkamer, keuken, garage of zijkant van uw woning uit te bouwen. De huidige bestaande binnenruimte wordt daarmee vergroot. Een opdracht begint natuurlijk met het grondig bespreken van al uw wensen en eisen.

Daarna werken wij aan een prachtig resultaat dat zal voldoen aan de vereisten van het Bouwbesluit. Dat betekent dat voor een correcte plafondhoogte en een optimale isolatiewaarde en ventilatie wordt gezorgd.

Uitbouw IJmuiden

Meer informatie over ons aannemersbedrijf

Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer is opgericht door Jeroen Kuilboer en Zefanja de Boer. Bij onze werkzaamheden staat steeds centraal dat wij het woongenot van onze opdrachtgevers verhogen. Dat krijgen we voor elkaar door bijvoorbeeld een uitbouw te plaatsen.

Ons aannemersbedrijf is aangesloten bij BouwGarant en Bouwend Nederland. Dat betekent dat we beschikken over alle diploma’s, certificaten en verzekeringen die van belang zijn. Los daarvan kunnen wij natuurlijk bogen op onze uitgebreide ervaring met projecten in IJmuiden en omgeving.

Bekijk onze projecten in IJmuiden en omgeving

Waarom Kuilboer & de Boer?

Elke woonsituatie is anders en iedere woning is uniek. Daardoor is ons aannemersbedrijf het gewend om maatwerk te leveren. Nadat uw wensen met betrekking tot uw woninguitbouw gedetailleerd zijn vastgelegd, stellen we een gepersonaliseerde en vrijblijvende offerte op. Als u deze accepteert, dan mag u van ons in ieder geval het volgende verwachten:

  • Gegarandeerd een duurzame werkwijze
  • Inzet van materialen van de beste kwaliteit
  • Aangesloten bij Bouwgarant en Bouwend Nederland
  • Tien jaar garantie op constructie, dakbedekking en beglazing
  • Wij werken alleen met vakkundige en gecertificeerde onderaannemers

Vraag een offerte aan

Woont u in of in de buurt van IJmuiden en bent u van plan het binnengedeelte van uw woning te vergroten? Schakel dan Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer in. Wij weten de uitbouw van de keuken, woonkamer, garage of zijkant van uw woning op een prachtige manier te verwezenlijken. Neemt u even contact met ons op? Voor al uw vragen en voor het plaatsen van opdrachten kunt u bellen naar 072-5317249. Een e-mail sturen kan ook: info@kuilboerendeboer.nl. Wij zien ernaar uit uw woning van een comfortabele uitbouw te voorzien en vertrekken niet uit IJmuiden voordat de uitbouw volledig naar uw wensen is uitgevoerd.

    Informatie of een offerte aanvragen