Uitbouw Heiloo

Welkom bij Kuilboer & de Boer, specialisten in woninguitbouw

Heeft u interesse voor een uitbouw van uw woning in of in de omgeving van Heiloo? Zet dan de specialisten van Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer in. Wij zijn breed inzetbaar bij de uitbouw van woningen. Het uitbouwen van de keuken, woonkamer, garage of zijkant van een woning gebeurt daarbij het vaakst.

Ongeacht welk gedeelte van uw huis u wenst uit te bouwen: wij brengen het tot een goed einde. Ruimer en luxer wonen, dat is wat bij onze werkzaamheden centraal staat. Wenst u uw woning in Heiloo van uitbouw te voorzien? Of heeft u vragen over onze diensten? Lees dan verder en neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie over ons aannemersbedrijf

Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer is door Jeroen Kuilboer en Zefanja de Boer opgericht. Al sinds de oprichting zorgen we voor meer woongenot bij onze opdrachtgevers. Wij zetten hoog in op meer luxe en ruimte in woningen. Er zijn verschillende manieren om dat voor elkaar te krijgen. Denk daarbij aan een uitbouw.

Wij beschikken over alle relevante diploma’s, certificaten en verzekeringen en zijn aangesloten bij Bouwgarant en Bouwend Nederland. Bovendien hebben we uiteraard uitgebreide ervaring met onder andere uitbouwprojecten. Ook in Heiloo en omgeving!

Uitbouw Heiloo

Bekijk onze projecten in Heiloo en omgeving

Een uitbouw op maat

Heeft u belangstelling voor een uitbouw voor uw woning in of rond Heiloo? Dan zou u dit kunnen doen door de keuken, woonkamer, garage of zijkant van uw woning uit te bouwen. De binnenruimte wordt daardoor vergroot, waardoor u luxueuzer zal kunnen wonen.

Laat u dit project uitvoeren door Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer? Dan bespreken we uiteraard eerst uitvoerig al uw wensen en eisen. Deze stemmen we vervolgens af op onze mogelijkheden, waarna we een prachtig eindresultaat zullen neerzetten. Hierbij wordt onder andere gelet op een correcte plafondhoogte, een optimale isolatiewaarde en deugdelijke ventilatie. Precies zoals de eisen van het Bouwbesluit!

Waarom Kuilboer & de Boer?

Iedere woonsituatie is anders en elk huis is uniek. Voor uw woning in Heiloo geldt dat ook. Voor Kuilboer & de Boer is het daarom niets nieuws om maatwerk te moeten leveren. Eerst leggen we al uw wensen betreft uw woninguitbouw gedetailleerd vast. Daarna stellen we, uiteraard vrijblijvend, een offerte voor u op. Accepteert u deze, dan mag u naast een prachtige woninguitbouw het volgende van ons verwachten:

  • Gegarandeerd een duurzame werkwijze
  • Inzet van materialen van de beste kwaliteit
  • Aangesloten bij Bouwgarant en Bouwend Nederland
  • Tien jaar garantie op constructie, dakbedekking en beglazing
  • Wij werken alleen met vakkundige en gecertificeerde onderaannemers

Vraag een offerte aan

Woont u in of nabij Heiloo? En wenst u het binnengedeelte van uw woning uit te breiden? Zet dan het veelzijdige Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer in. Bij de uitbouw van de keuken, woonkamer, garage of zijkant van uw woning zorgen wij voor uitstekende resultaten. Neemt u even contact met ons op? Voor vragen over onze dienstverlening en voor het plaatsen van een opdracht kunt u bellen naar 072-5317249 of mailen naar info@kuilboerendeboer.nl. Wij kijken er naar uit uw woning in Heiloo dankzij een comfortabele uitbouw te voorzien van meer ruimte en luxe.

    Informatie of een offerte aanvragen