Uitbouw Heemskerk

Kuilboer & de Boer, specialist voor de uitbouw van uw woning in Heemskerk

Wenst u een uitbouw te realiseren voor uw woning in of nabij Heemskerk? Schakel dan de specialisten van Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer in. Wij zijn een breed inzetbaar aannemersbedrijf. Welk gedeelte van uw huis u ook wenst uit te bouwen, wij zorgen voor een optimaal resultaat.

Het uitbouwen van de keuken, woonkamer, garage of zijkant van een woning komt het vaakst voor. Zorgen voor meer woongenot, dat is wat centraal staat bij onze werkzaamheden. Heeft u vragen over onze diensten of heeft u in of nabij Heemskerk een project voor ons? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Een uitbouw op maat

Heeft u belangstelling voor het uitbouwen van uw woning in of nabij Heemskerk? Mogelijkheden om dit voor elkaar te krijgen zijn het uitbouwen van keuken, woonkamer, garage of zijkant van uw woning. Naderhand zult u zeker meer luxe en comfort ervaren in uw woning.

Zet u voor uw uitbouw Kuilboer & de Boer in? Dan bespreken we eerst uw wensen en eisen uitvoerig, zodat we precies weten op welke manier we het gewenste resultaat kunnen bereiken. Het realiseren van de correcte plafondhoogte, een optimale isolatiewaarde en een deugdelijke ventilatie zijn voor ons vanzelfsprekend. De eisen van het Bouwbesluit worden dan ook volledig nageleefd!

Uitbouw Heemskerk

Meer informatie over ons aannemersbedrijf

Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer is door Jeroen Kuilboer en Zefanja de Boer opgericht. Sindsdien richten we ons volledig op ruimer en luxer wonen. Dit weten we te realiseren door het plaatsen van een uitbouw.

Alle relevante diploma’s, certificaten en verzekeringen zijn in ons bezit. We zijn dan ook aangesloten bij Bouwgarant en Bouwend Nederland. Vanzelfsprekend beschikken we ook over veel ervaring met uitbouwprojecten in Heemskerk en omgeving.

Bekijk onze projecten in Heemskerk en omgeving

Waarom Kuilboer & de Boer?

Flexibiliteit tonen en maatwerk leveren. Dat is voor Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer de normaalste zaak van de wereld. Elk huis is immers anders en iedere woonsituatie is uniek. Dat geldt dus ook voor uw woning in (de omgeving van) Heemskerk. Betreft de door u gewenste uitbouw worden hoe dan ook vooraf al uw wensen en eisen vastgelegd. Daarna stellen we vrijblijvend een gepersonaliseerde offerte op. Aanvaardt u deze, dan mag u van ons het volgende verwachten:

  • Gegarandeerd een duurzame werkwijze
  • Inzet van materialen van de beste kwaliteit
  • Aangesloten bij Bouwgarant en Bouwend Nederland
  • Tien jaar garantie op constructie, dakbedekking en beglazing
  • Wij werken alleen met vakkundige en gecertificeerde onderaannemers

Vraag een offerte aan

Wenst u het binnengedeelte van uw woning in of nabij Heemskerk te vergroten? Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer is breed inzetbaar en zorgt derhalve voor een optimaal resultaat bij de uitbouw van de keuken, woonkamer, garage of zijkant van uw woning. Heeft u vragen over onze dienstverlening? Wij staan u graag telefonisch te woord als u belt naar 072-5317249. U kunt ook een e-mail sturen: info@kuilboerendeboer.nl. Wij verheugen ons erop in Heemskerk aan de slag te gaan om weer een woningbezitter blij te maken met een prachtige uitbouw.

    Informatie of een offerte aanvragen