Uitbouw Castricum

Kuilboer & de Boer, voor een prachtige uitbouw van uw woning

Wenst u uw woning in of nabij Castricum van een comfortabele uitbouw te voorzien? Schakel dan de vakmensen van Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer in. Aangezien wij een veelzijdig bedrijf zijn, kunt u ons inzetten voor iedere vorm van uitbouw. Het uitbouwen van de keuken, woonkamer, garage of zijkant van een woning komt het vaakst voor.

Centraal bij onze werkzaamheden staat het zorgen voor meer woongenot bij onze opdrachtgevers. Heeft u vragen over onze dienstverlening in het algemeen of over de door u in Castricum gewenste uitbouw in het bijzonder? Lees verder of neem contact met ons op.

Een uitbouw op maat

Heeft u het voornemen uw woning in (de omgeving van) Castricum van een prachtige uitbouw te voorzien? Het uitbouwen van de keuken, garage of woonkamer van uw woning zijn dan wellicht de meest logische opties. Mocht u een hoekwoning of vrijstaande woning hebben, dan kunt u ook de zijkant van uw woning uitbouwen.

Wat uw wensen ook zijn, wij zullen ze uitvoerig met u bespreken. Zo komen we samen tot een uitgebalanceerd plan dat zal leiden tot een optimaal resultaat. Uiteraard worden de eisen van het Bouwbesluit ook volledig nageleefd. Dat houdt in dat we zorgen voor een optimale isolatiewaarde, een deugdelijk ventilatiesysteem en de correcte plafondhoogte.

Uitbouw Castricum

Bekijk onze projecten in Castricum en omgeving

Meer informatie over ons aannemersbedrijf

Voor ons aannemersbedrijf begon het allemaal met de oprichting door Jeroen Kuilboer en Zefanja de Boer. Kuilboer & de Boer zijn gespecialiseerd in het creëren van meer luxe en ruimte in woningen. Met het plaatsen van een uitbouw worden wensen tot meer woongenot het vaakst vervuld.

Door Kuilboer & de Boer in te schakelen voor uw uitbouw maakt u een veilige keuze. Wij zijn namelijk volledig gediplomeerd en gecertificeerd en beschikken over de juiste verzekeringen. Daarbij zijn we aangesloten bij Bouwgarant en Bouwend Nederland. Tenslotte hebben we al veel positieve ervaring opgedaan met het uitbouwen van woningen in Castricum en omgeving.

Waarom Kuilboer & de Boer?

Als u het prettig vindt om samen te werken met een bedrijf dat écht met u meedenkt en uw wensen omzet in realiteit, schakel dan Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer in. Wij zijn het namelijk gewend flexibiliteit aan de dag te leggen. Dat komt simpelweg doordat iedere woonsituatie uniek is. Voor uw woning in (de omgeving van) Castricum geldt dat uiteraard ook. Voordat we eventueel aan de slag gaan, worden al uw wensen en eisen gedetailleerd vastgelegd. Vervolgens overhandigen wij u een vrijblijvende en op maat gemaakte offerte. Wanneer u deze aanvaardt, dan mag u tenslotte deze aspecten van ons verwachten:

  • Gegarandeerd een duurzame werkwijze
  • Inzet van materialen van de beste kwaliteit
  • Aangesloten bij Bouwgarant en Bouwend Nederland
  • Tien jaar garantie op constructie, dakbedekking en beglazing
  • Wij werken alleen met vakkundige en gecertificeerde onderaannemers

Vraag een offerte aan

Heeft u vragen over onze dienstverlening? Of heeft u al concrete plannen voor een fraaie uitbouw van uw woning in of nabij Castricum? U bent altijd welkom om contact met ons op te nemen. Bel 072-5317249 of stuur een e-mail naar info@kuilboerendeboer.nl. Of u nu een uitbouw van de keuken, woonkamer, garage of zijkant van uw woning wenst, wij zorgen voor een prachtig resultaat. U zult snel merken dat wij tot de beste aannemersbedrijven van Castricum en omgeving behoren!

    Informatie of een offerte aanvragen