Aanbouw Zaandam

Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer verzorgt uw aanbouw

Wenst u een aanbouw te laten realiseren in Zaandam? Dan bent u aan het juiste adres bij Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer. U kunt ons inschakelen voor het plaatsen van een prachtige aanbouw in de vorm van een bijkeuken, serre of garage. Met onze efficiënte werkwijze kan de aanbouw al binnen een week geplaatst worden. Wilt u meer te weten komen over onze aanpak bij het plaatsen van een aanbouw in Zaandam? Neem dan contact met ons op en geef uw wensen aan ons door.

Meer informatie over Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer

Jeroen Kuilboer en Zefanja de Boer hebben Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer opgericht. Het is ons doel om de woning van onze klanten luxer en ruimer te maken. Ons bedrijf levert altijd maatwerk en zijn ook op de hoogte van alle wet- en regelgeving die bij een aanbouw komt kijken. Kuilboer & de Boer is aangesloten bij Bouwgarant en Bouwend Nederland. U bent er dus van verzekerd dat wij in het bezit zijn van de juiste diploma’s en verzekeringen. Tevens hebben wij aantoonbare ervaring in de bouw met vele mooie projecten.

Aanbouw Zaandam

Laat ons een aanbouw op maat realiseren

Wat is een aanbouw precies? Een aanbouw is een afzonderlijke ruimte, die aan het huis of pand wordt toegevoegd. De aanbouw wordt meestal middels een deur verbonden aan het hoofdgebouw. Voorbeelden van verschillende typen aanbouwen zijn garages, serres en bijkeukens. De mogelijkheden voor een aanbouw zijn eindeloos. U kunt de aanbouw bijvoorbeeld laten uitvoeren met een lichtstraat of harmonicadeur. Vooraf zullen wij met u in gesprek gaan en goed naar u luisteren. Op deze manier kunnen wij een aanbouw realiseren die perfect overeenstemt met uw wensen. Tevens is het belangrijk dat de eisen van het Bouwbesluit worden gevolgd. Wij verzorgen de aanbouw met de juiste ventilatie, isolatiewaarde en plafondhoogte.

Bekijk onze projecten in Zaandam en omgeving

De voordelen van Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer

Als specialist in ruimer wonen vinden wij het belangrijk om echt maatwerk af te leveren. Wij luisteren naar u als klant en zorgen voor een vrijblijvende offerte. Daarnaast kunt u het volgende van ons verwachten:

  • Wij werken gegarandeerd duurzaam
  • Wij maken gebruik van materialen van de beste kwaliteit
  • Wij geven 10 jaar garantie op de constructie, dakbedekking en beglazing
  • Wij zijn aangesloten bij Bouwgarant en Bouwend Nederland
  • Wij werken alleen met vakkundige en gecertificeerde onderaannemers

Benader ons voor meer informatie

Wenst u een aanbouw in Zaandam te laten verzorgen door onze specialisten? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op via 072-5317249 of stuur een e-mail naar info@kuilboerendeboer.nl. Wij ontvangen dan graag meer informatie over uw wensen aangaande een nieuwe serre, garage of bijkeuken in Zaandam.

    Informatie of een offerte aanvragen