Aanbouw Wormerveer

Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer verzorgt uw aanbouw

Wilt u een mooie aanbouw laten realiseren in Wormerveer? Benader dan de specialisten van Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer. U kunt bij ons terecht voor het verwezenlijken van een aanbouw in de vorm van een bijkeuken, serre of garage. Heeft u behoefte aan meer informatie over onze aanpak bij een aanbouw in Wormerveer? Neem dan contact met ons op en geef uw wensen aan ons door.

Meer informatie over Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer

Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer is opgericht door Jeroen Kuilboer en Zefanja de Boer. Met ons bedrijf zorgen wij ervoor dat u in Wormerveer of omgeving ruimer en luxer kunt wonen.

Ons aannemersbedrijf is aangesloten bij Bouwgarant en Bouwend Nederland. Wij zijn dus in het bezit van de juiste diploma’s en verzekeringen. Daarnaast hebben wij aantoonbare ervaring in de bouw.

Aanbouw Wormerveer

Wij zorgen voor een aanbouw op maat

Een aanbouw is een afzonderlijke ruimte, die aan het hoofdgebouw is toegevoegd. Met een deur wordt de ruimte verbonden aan het huis of pand. Een garage, serre of bijkeuken zijn voorbeelden van aanbouwsoorten die wij voor u kunnen realiseren. De aanbouw kunt u laten uitvoeren met een lichtstraat of harmonicadeur. Om een aanbouw volledig naar uw wensen te kunnen plaatsen, zullen wij vooraf uitgebreid met u in gesprek gaan. Bij de bouw zullen wij ook de eisen van het Bouwbesluit in acht nemen. Wij zorgen dus voor de juiste ventilatie, isolatiewaarde en plafondhoogte.

Bekijk onze projecten in Wormerveer en omgeving

De voordelen van Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer

Als specialist in ruimer wonen vinden wij het belangrijk om echt maatwerk af te leveren. Wij luisteren naar u als klant en zorgen voor een vrijblijvende offerte. Daarnaast kunt u het volgende van ons verwachten:

  • Wij werken gegarandeerd duurzaam
  • Wij maken gebruik van materialen van de beste kwaliteit
  • Wij geven 10 jaar garantie op de constructie, dakbedekking en beglazing
  • Wij zijn aangesloten bij Bouwgarant en Bouwend Nederland
  • Wij werken alleen met vakkundige en gecertificeerde onderaannemers

Benader ons voor meer informatie

Wilt u ons inschakelen om een aanbouw in Wormerveer te realiseren? Of wenst u meer informatie over onze aanpak?

Benader ons dan via telefoonnummer 072-5317249 of stuur een e-mail naar info@kuilboerendeboer.nl.

Wij ontvangen dan graag meer informatie over uw wensen voor uw nieuwe serre, garage of bijkeuken in Wormerveer.

    Informatie of een offerte aanvragen