Aanbouw Purmerend

Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer verzorgt uw aanbouw

Wenst u in Purmerend een aanbouw te laten realiseren? Dan zit u helemaal goed bij Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer. Wij verzorgen een maatwerk aanbouw die wij vaak al binnen een week kunnen plaatsen. Wij verwezenlijken aanbouwen in de vorm van een bijkeuken, serre of garage. Wilt u meer informatie over hoe wij een aanbouw bij u in Purmerend kunnen realiseren? Neem dan contact met ons op en geef uw wensen aan ons door.

Meer informatie over Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer

Jeroen Kuilboer en Zefanja de Boer zijn de oprichters van Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer.

Wij zorgen ervoor dat u in Purmerend of omgeving ruimer en luxer kunt wonen. Dit kunnen wij verwezenlijken door een strakke aanbouw te plaatsen. Als aannemersbedrijf zijn wij aangesloten bij Bouwgarant en Bouwend Nederland.

Dit betekent dat wij beschikken over de juiste verzekeringen en diploma’s. Daarnaast hebben wij aantoonbare ervaring in de bouw.

Aanbouw Purmerend

Wij zorgen voor een aanbouw op maat

Wat is een aanbouw precies? Bij een aanbouw wordt er een afzonderlijke ruimte aan het hoofdgebouw toegevoegd. Het gebouw wordt middels een deur verbonden aan het huis of pand. Een voorbeeld van een aanbouw is een garage, serre of bijkeuken. De aanbouw kunt u laten realiseren met een lichtstraat of harmonicadeur. Wij vinden het erg belangrijk dat de aanbouw voldoet aan uw wensen. Daarom zullen wij vooraf met u in gesprek gaan en goed naar u luisteren. Naast uw wensen nemen wij ook de eisen van het Bouwbesluit in acht. Wij zorgen voor de juiste ventilatie, isolatiewaarde en plafondhoogte.

Bekijk onze projecten in Purmerend en omgeving

De voordelen van Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer

Als specialist in ruimer wonen vinden wij het belangrijk om echt maatwerk af te leveren. Wij luisteren naar u als klant en zorgen voor een vrijblijvende offerte. Daarnaast kunt u het volgende van ons verwachten:

  • Wij werken gegarandeerd duurzaam
  • Wij maken gebruik van materialen van de beste kwaliteit
  • Wij geven 10 jaar garantie op de constructie, dakbedekking en beglazing
  • Wij zijn aangesloten bij Bouwgarant en Bouwend Nederland
  • Wij werken alleen met vakkundige en gecertificeerde onderaannemers

Benader ons voor meer informatie

Wenst u in Purmerend een nieuwe aanbouw te laten realiseren? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze aanpak? Benader ons dan via 072-5317249 of stuur een e-mail naar info@kuilboerendeboer.nl. Wij horen graag wat u wensen zijn voor de aanbouw van uw nieuwe serre, garage of bijkeuken in Purmerend.

    Informatie of een offerte aanvragen