Aanbouw IJmuiden

Laat uw aanbouw realiseren door Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer

Wilt u in IJmuiden een mooie aanbouw laten realiseren? Dan bent u aan het juiste adres bij Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer. Wij maken de door u gewenste aanbouw volledig op maat. Onze werkprocessen zijn zeer efficiënt en daarom zijn wij in staat om de aanbouw al binnen een week te plaatsen. De aanbouw van een woning komt in vele vormen. Denk aan een garage, serre of bijkeuken aan huis. Bij ons aannemersbedrijf is het allemaal mogelijk. Wilt u meer informatie over onze aanpak? Of wilt u direct een afspraak met ons maken? Neem dan contact met ons op en geef uw wensen voor uw woning in IJmuiden aan ons door.

Meer informatie over aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer

Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer is opgericht door Jeroen Kuilboer en Zefanja de Boer. U kunt bij ons aankloppen wanneer u in IJmuiden of omgeving ruimer en luxer wilt wonen.

Wij doen dit door een aanbouw te plaatsen voor een ruimer woongenot. Ons aannemersbedrijf is aangesloten bij Bouwgarant en Bouwend Nederland.

U bent er dus zeker van dat wij beschikken over de juiste verzekeringen en diploma’s. Tevens hebben wij aantoonbare ervaring in de bouw.

Aanbouw IJmuiden

Het realiseren van een aanbouw op maat

Een aanbouw is een afzonderlijke ruimte die aan het hoofdgebouw wordt toegevoegd. Dit gebouw staat dan bijvoorbeeld met een deur in verbinding met de rest van het huis of pand. Op het gebied van een aanbouw is er heel veel mogelijk. Wij kunnen bijvoorbeeld een garage, serre of bijkeuken aanbouwen aan uw huis. De aanbouw kan worden uitgevoerd met een lichtstraat of harmonicadeur. Bij de realisatie van de aanbouw is het belangrijk dat alles volledig naar uw wensen wordt uitgevoerd. Daarom zullen wij vooraf uitvoerig met u in overleg gaan. Naast uw wensen moet er ook rekening worden gehouden met de eisen in het Bouwbesluit. Wij zullen bijvoorbeeld voor de juiste ventilatie, isolatiewaarde en plafondhoogte zorgen.

Bekijk onze projecten in IJmuiden en omgeving

De voordelen van aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer

Als specialist in ruimer wonen vinden wij het belangrijk om echt maatwerk af te leveren. Wij luisteren naar u als klant en zorgen voor een vrijblijvende offerte. Daarnaast kunt u het volgende van ons verwachten:

  • Wij werken gegarandeerd duurzaam
  • Wij maken gebruik van materialen van de beste kwaliteit
  • Wij geven 10 jaar garantie op de constructie, dakbedekking en beglazing
  • Wij zijn aangesloten bij Bouwgarant en Bouwend Nederland
  • Wij werken alleen met vakkundige en gecertificeerde onderaannemers

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u ook een aanbouw in IJmuiden laten realiseren? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 072-5317249 of stuur een e-mail naar info@kuilboerendeboer.nl. Wij horen graag wat uw wensen zijn voor uw nieuwe serre, garage of bijkeuken in IJmuiden.

    Informatie of een offerte aanvragen