Aanbouw Hoofddorp

Laat uw aanbouw wens uitkomen door de aanbouw specialist in Hoofddorp!

Wie droomt er nou niet van een (nog) ruimere en luxere woning? Schakel nu Kuilboer & de Boer in, zodat het niet alleen bij dromen hoeft te blijven!Sterker nog, dankzij onze efficiënte werkprocessen en het feit dat wij alleen samenwerken met vakkundige en gecertificeerde onderaannemers, kunnen wij uw droom niet alleen in één week uit laten komen, maar zelfs overtreffen! Of u nou een bijkeuken wilt aanbouwen, een luxe aanbouw met lichtstraat overweegt, of een serre wilt aanbouwen aan uw huis, wij maken uw aanbouw in Hoofddorp tot een succes! U kunt bij ons kiezen uit de volgende aanbouw projecten:

  • Serre aanbouwen aan huis
  • Garage bouwen aan huis
  • Bijkeuken aanbouwen
  • Aanbouw met lichtstraat
  • Aanbouw met harmonicadeur/4 seizoenen pui

Serre aanbouwen aan huis

Het mooie aan een serre aanbouwen aan huis, is dat dit iets is waar u het hele jaar van zult genieten en iets waardoor u echt dat buitengevoel in uw huis zult krijgen. Dankzij de grotendeels glazen constructie van een serre, bewondert u de schoonheid van de natuur het hele jaar door, of dat nou is door te genieten van de aangename opwarming in de lente, die het glas mogelijk maakt, van het onversperde zicht dat u vanuit uw glazen serre heeft op de neerdwarrelende sneeuwvlokjes in de winter, of vanuit de zon die u in de zomer welkom heeft door de glazen deuren van uw serre wagenwijd open te zetten.

Kortom, een serre aanbouwen aan huis vergroot niet alleen de ruimte, maar ook het comfort van uw woning en is daarmee voor veel mensen de perfecte optie voor een aanbouw in Hoofddorp.

Aanbouw Hoofddorp

Bekijk onze projecten in Hoofddorp en omgeving

Aanbouw met lichtstraat of aanbouw met harmonicadeur/4 seizoenen pui

Omdat wij graag een aanbouw voor u realiseren waar u het hele jaar plezier van heeft, verzorgen we graag een aanbouw met lichtstraat voor u, zodat u het hele jaar geniet van een maximale hoeveelheid daglicht. Ook kunnen wij een aanbouw met harmonicadeur/4 seizoenen pui voor uw huis in Hoofddorp realiseren.

Laat uw woning upgraden door de ruimer en luxer wonen specialist!

Overweegt u ook een aanbouw aan uw huis in Hoofddorp? Wilt ook u ruimer en comfortabeler wonen? Neem dan gauw contact met ons op zodat wij ook uw aanbouw droom kunnen laten uitkomen! U kunt ons bereiken door te bellen naar 072-5317249, of te mailen naar href=mailto:info@kuilboerendeboer.nl>info@kuilboerendeboer.nl. Tevens kunt u gebruik maken van ons contactformulier voor meer informatie en om een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen.

Garage bouwen aan huis of bijkeuken aanbouwen

Het zou kunnen dat u ruimte tekort komt voor uw gereedschap of hobbyspullen, of dat u een (grotere) parkeerplek nodig heeft voor uw auto. In deze gevallen is een garage bouwen aan uw huis zeker iets om te overwegen. Dankzij onze jarenlange ervaring, kunnen wij dit zeker voor u regelen. Als u enkel wat meer ruimte nodig heeft voor uw huishoudelijke apparatuur, kunnen wij ook een bijkeuken aanbouwen aan uw huis in Hoofddorp. Voor meer informatie over een garage bouwen aan uw huis, een bijkeuken aanbouwen of een vrijblijvende offerte, kunt u contact met ons opnemen.

    Informatie of een offerte aanvragen