Aanbouw Heiloo

De ruimer en luxer wonen specialist van Noord-Holland realiseert graag uw aanbouw in Heiloo!

Iedereen wil natuurlijk zo ruim en comfortabel mogelijk wonen, maar het ene huis leent zich hier beter voor dan het ander… Gelukkig staan Kuilboer & de Boer voor u klaar om uw woning (nog) ruimer en luxer te maken en een prachtige aanbouw voor uw huis in Heiloo te realiseren. Met onze kennis en expertise op het gebied van aanbouw, vakkundige en gecertificeerde onderaannemers, efficiënte werkprocessen en duurzame materialen, realiseren wij een prachtige, kwalitatief hoogwaardige aanbouw voor u, waar u nog lang plezier van zult hebben in slechts één week tijd!

Of u nou een bijkeuken wilt aanbouwen, of een luxe aanbouw met lichtstraat of een aanbouw net harmonicadeur/4 seizoenen pui overweegt, u bent bij ons aan het juiste adres!

Wij kunnen voor u de volgende aanbouw projecten verzorgen:

  • Serre aanbouwen aan huis
  • Garage bouwen aan huis
  • Bijkeuken aanbouwen
  • Aanbouw met lichtstraat
  • Aanbouw met harmonicadeur/4 seizoenen pui

Aanbouw Heiloo

Serre aanbouwen aan huis

Een serre aanbouwen aan huis is iets waar u ongetwijfeld het hele jaar lang van zult genieten.

Of het nu hartje zomer is en u met de deuren wagenwijd open de zon verwelkomt in uw woning, in de lente geniet van de snelle en aangename opwarming van uw glazen serre, of in de winter met een kop warme chocolademelk de sneeuw bewondert vanachter het glas van uw comfortabele en verwarmde serre.

Neem gauw contact met ons op voor informatie over een serre aanbouwen aan huis, of over onze andere aanbouw projecten in Heiloo.

Bekijk onze projecten in Heiloo en omgeving

Garage bouwen aan huis of bijkeuken aanbouwen

Als u opslagruimte tekort komt in uw woning, dan is een garage bouwen aan uw huis of een bijkeuken aanbouwen zeker iets om te overwegen. Vooral een garage bouwen aan huis kan een gecompliceerde onderneming zijn (denk bijvoorbeeld aan zaken als verwarming, ventilatie en de positie van ramen bij intensief gebruik van de garage). Daarom is het verstandig om een aannemersbedrijf met kennis van zaken in te schakelen. Kuilboer & de Boer helpt u dan ook graag met een garage bouwen aan uw huis in Heiloo. Ook kunnen wij voor u een bijkeuken aanbouwen, als u meer ruimte nodig hebt voor uw huishoudelijke apparatuur, zoals uw wasmachine en droger.

Aanbouw met lichtstraat of aanbouw met harmonicadeur/4 seizoenen pui

Natuurlijk werken wij met grote passie aan elke aanbouw in Heiloo die wij verzorgen, maar iets dat we echt graag voor u doen is een aanbouw voor u realiseren waar u het hele jaar maximaal van geniet. Daarom verzorgen wij graag een aanbouw met lichtstraat voor u, zodat u het hele jaar door geniet van een optimale lichtinval. Tevens kunnen we voor u een aanbouw met harmonicadeur/4 seizoenen pui voor u verzorgen.

Schakel de ruimer en luxer wonen specialist in voor uw aanbouw in heiloo!

Als u een aanbouw aan uw huis in Heiloo overweegt, of op zoek bent naar wat informatie over aanbouw projecten, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij horen graag van u! U kunt ons bereiken door te bellen naar 072-5317249, of te mailen naar info@kuilboerendeboer.nl. Tevens kunt u gebruik maken van ons contactformulier voor meer informatie en om een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen.

    Informatie of een offerte aanvragen