Aanbouw Heerhugowaard

Van serres tot garages tot bijkeukens, wij regelen het voor u!

Als de specialist op het gebied van ruimer en luxer wonen in Noord-Holland, begrijpen wij uw wens om luxer en ruimer te wonen als geen ander en, dankzij onze kennis, expertise en vakkundige en gecertificeerde onderaannemers, kunnen wij deze wens vertalen naar een prachtige aanbouw aan uw huis in Heerhugowaard.

Of u nu een bijkeuken wilt aanbouwen, of een luxe aanbouw met lichtstraat of aanbouw met harmonicadeur/4 seizoenen pui overweegt, wij kunnen het, dankzij onze efficiënte werkprocessen in één week voor u regelen!

Wij verzorgen voor u graag de volgende aanbouw projecten in Heerhugowaard:

  • Serre aanbouwen aan huis
  • Garage bouwen aan huis
  • Bijkeuken aanbouwen
  • Aanbouw met lichtstraat
  • Aanbouw met harmonicadeur/4 seizoenen pui

Aanbouw Heerhugowaard

Serre aanbouwen aan huis

Een aanbouw waar u het hele jaar van kunt genieten. In de zomer de glazen deuren wagenwijd open zetten om de zomer te verwelkomen en in de winter, net zo makkelijk, de winter buitensluiten doch bewonderen vanuit uw comfortabele en verwarmde glazen serre. Dit is precies wat een serre aanbouwen aan huis u en uw gezin biedt. Er zijn maar weinig dingen die u zoveel dat heerlijke buitengevoel geven binnenshuis, als een serre aanbouwen aan huis. Een serre aanbouwen aan huis heeft ook nog het voordeel dat, dankzij de grotendeels glazen constructie van de serre, deze in het voorjaar snel een aangename temperatuur bereikt. kortom, een serre aanbouwen aan uw huis in Heerhugowaard is iets waar u alle seizoenen van zult genieten!

Bekijk onze projecten in Heerhugowaard en omgeving

Garage bouwen aan huis of bijkeuken aanbouwen

Veel mensen hebben, ofwel door ruimtegebrek of omdat ze een (grotere) parkeerplek nodig hebben voor hun auto, de wens om een garage te bouwen aan hun huis. Wij begrijpen die wens volledig, maar willen u alleen voor een fout behouden die veel mensen maken: het onderschatten van wat er allemaal komt kijken bij een garage bouwen aan huis. Afhankelijk van de reden dat u een garage wilt bouwen aan uw huis (en dit is iets om goed over na te denken), kan er veel komen kijken bij een garage aanbouw. Stel dat u bijvoorbeeld uw werkbank in uw garage wilt zetten en er regelmatig wilt klussen, dan moet er nagedacht worden over zaken als verwarming en ventilatie. En waar komen de ramen dan? Omdat er vaak veel komt kijken bij een garage bouwen aan huis, denken wij graag met u mee en gebruiken wij graag onze expertise, ervaring en duurzame materialen om een kwalitatief hoogwaardige garage voor u te bouwen waar u lang plezier aan zult hebben.
Als u slechts meer ruimte wilt om uw huishoudelijke apparatuur kwijt te kunnen, zoals uw wasmachine en droger, kunnen wij voor u ook een bijkeuken aanbouwen. Neem voor al onze aanbouw projecten in Heerhugowaard en een bijkeuken aanbouwen gerust contact met ons op.

Aanbouw met lichtstraat of aanbouw met harmonicadeur/4 seizoenen pui

Wij verzorgen uiteraard graag een aanbouw voor u waar u het hele jaar van kunt genieten. Daarom realiseren wij graag een aanbouw met harmonicadeur/4 seizoenen pui voor u of een aanbouw met lichtstraat, zodat u het hele jaar door geniet van een maximale hoeveelheid lichtinval in uw prachtige aanbouw in Heerhugowaard.

Neem gauw contact op met de ruimer en luxer wonen specialist!

Als u één van die mensen bent die dagelijks fantaseert over een prachtige aanbouw aan uw huis in Heerhugowaard, neem dan gauw contact met ons op zodat wij ook uw aanbouw wens kunnen realiseren! U kunt ons bellen op072-5317249. Ook kunt u mailen naar href=mailto:info@kuilboerendeboer.nl>info@kuilboerendeboer.nl of gebruik maken van ons contactformulier voor meer informatie en een gratis en vrijblijvende offerte.

    Informatie of een offerte aanvragen