Aanbouw Heemskerk

De ruimer en luxer wonen specialist realiseert graag uw droom aanbouw in Heemskerk!

Veel mensen hebben tegenwoordig een aanbouw wens en fantaseren wellicht dagelijks over bijvoorbeeld een prachtige serre aanbouwen aan hun huis, of over een aanbouw met lichtstraat of een aanbouw met harmonicadeur / 4 seizoenen pui. Kuilboer & de Boer helpt u graag om deze wens uit te laten komen.

Dankzij onze expertise en ruime ervaring op het gebied van verschillende soorten aanbouwprojecten, kunnen wij uw wens om een prachtige aanbouw in Heemskerk te realiseren laten uitkomen! Sterker nog, dankzij onze efficiënte werkprocessen kunnen we uw aanbouw in Heemskerk doorgaans in één week verzorgen!
Of u nou een garage wilt bouwen aan uw huis of een bijkeuken wilt aanbouwen, u bent bij ons aan het juiste adres! Wij kunnen voor u de volgende aanbouw projecten verzorgen:

  • Serre aanbouwen aan huis
  • Garage bouwen aan huis
  • Bijkeuken aanbouwen
  • Aanbouw met lichtstraat
  • Aanbouw met harmonicadeur/4 seizoenen pui

Aanbouw Heemskerk

Serre aanbouwen aan huis

Als u streeft naar zowel een ruimere als een comfortabelere woning, dan doet u er goed aan om na te denken over een serre aanbouwen aan uw huis. Het mooie van een serre aanbouwen aan huis is namelijk dat u het hele jaar plezier heeft van deze aanbouw: Zo makkelijk als u in de zomer de glazen deuren van uw serre wagenwijd openzet om de zon te verwelkomen in uw woning, sluit u de deuren weer in het najaar om de winter en de kou buiten te sluiten. Een serre aanbouwen aan huis heeft ook het volgende voordeel: dankzij de grotendeels glazen constructie van de serre, bereikt deze snel een aangename temperatuur in het voorjaar. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden wat betreft een serre aanbouwen aan huis, zodat wij ook voor u een prachtige serre-aanbouw in Heemskerk kunnen realiseren!

Bijkeuken aanbouwen

Zoals we net zagen, is een garage aanbouwen aan huis soms een goede optie bij ruimtegebrek. Echter, als u vooral meer ruimte nodig heeft voor uw wasmachine, droger en andere huishoudelijke apparatuur kunnen wij voor u ook een bijkeuken aanbouwen. U kunt onder andere ons contactformulier gebruiken om naar de mogelijkheden te vragen omtrent een bijkeuken aanbouwen.

Bekijk onze projecten in Heemskerk en omgeving

Garage bouwen aan huis

Het zou natuurlijk kunnen dat u, om wat voor reden dan ook, uw auto liever binnen parkeert, of dat u een (grotere) parkeerplek nodig heeft voor uw auto. Of misschien heeft u gewoon wat meer ruimte nodig voor uw hobbyspullen of gereedschap. In deze gevallen is een garage bouwen aan uw huis een goede oplossing. Dankzij onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van een garage bouwen aan huis en het feit dat wij alleen maar samenwerken met vakkundige en gecertificeerde onderaannemers, kunnen wij voor u een hoogwaardige garage aanbouwen aan uw huis in één week tijd.

Aanbouw met harmonicadeur/4 seizoenen pui of een aanbouw met lichtstraat

Omdat wij graag een aanbouw voor u realiseren waar u het hele jaar van geniet, verzorgen wij graag een aanbouw net harmonicadeur/4 seizoenen pui voor u, of een aanbouw met lichtstraat, zodat u het hele jaar lang geniet van een maximale hoeveelheid lichtinval in uw aanbouw in Heemskerk.

Schakel ons in om uw aanbouw in Heemskerk te realiseren!

Of u nou al precies weet wat voor soort aanbouw u wilt, of juist graag wat meer informatie wilt, wij denken graag met u mee en verzorgen graag een prachtige aanbouw voor u! U kunt ons bellen op 072-5317249 of stuur een e-mail naar info@kuilboerendeboer.nl voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

    Informatie of een offerte aanvragen