Aanbouw Haarlem

Laat uw aanbouw in Haarlem regelen door de aanbouwspecialist in Noord-Holland!

Als u een aanbouw in Haarlem overweegt en uw huis wilt upgraden, zowel qua ruimte als qua wooncomfort, zoek dan niet verder! Laat uw aanbouwwens realiseren door de specialist op het gebied van ruimer en luxer wonen! Wij realiseren voor u de volgende soorten aanbouwprojecten:

  • Serre aanbouwen aan huis
  • Garage bouwen aan huis
  • Bijkeuken aanbouwen
  • Aanbouw met lichtstraat
  • Aanbouw met harmonicadeur/4 seizoenen pui

Aanbouw Haarlem

Serre aanbouwen aan huis

Als u uw woning zowel ruimer als luxer en comfortabeler wilt maken, is een serre aanbouwen aan uw huis zeker een goede optie. Een serre aanbouwen aan huis is iets waar u gedurende alle seizoenen van zult genieten en profijt van zult hebben: Dankzij de grotendeels glazen constructie waar een serre uit bestaat, profiteert u het hele jaar lang van een maximale hoeveelheid daglicht in uw aanbouw in Haarlem en tevens van een snelle en aangename opwarming van uw serre in het voorjaar.

Garage bouwen aan huis of bijkeuken aanbouwen

Het zou goed kunnen dat u een grotere parkeerplek nodig heeft voor uw auto, of dat u uw auto simpelweg liever binnen parkeert. Of misschien heeft u wat meer opslagruimte nodig voor uw gereedschap of hobbyspullen. Hoe het ook zij, een garage bouwen aan huis is iets dat wij zeker, dankzij onze ruime kennis en expertise op het gebied van garages aanbouwen aan huis, voor u kunnen realiseren. Als u slechts wat meer bergruimte behoeft voor uw huishoudelijke apparatuur, dan kunnen wij voor u uiteraard ook een bijkeuken aanbouwen.

Aanbouw met harmonicadeur/4 seizoenen pui of een aanbouw met lichtstraat

Omdat wij het erg belangrijk vinden om ervoor te zorgen dat u het hele jaar door maximaal van uw aanbouw in Haarlem kunt genieten, verzorgen wij graag een aanbouw met lichtstraat voor u, zodat u het hele jaar door profiteert van een maximale hoeveelheid daglicht in uw aanbouw in Haarlem. Wij kunnen voor u ook een aanbouw met harmonicadeur/4 seizoenen pui realiseren.

Bekijk onze projecten in Haarlem en omgeving

Uw aanbouw in Haarlem professioneel en snel geregeld

Dankzij onze effectieve werkprocessen en het feit dat wij uitsluitend met vakkundige en gecertificeerde onderaannemers samenwerken, kunnen wij doorgaans in slechts één week een kwalitatief hoogwaardige aanbouw in Haarlem voor u realiseren. Tevens zijn wij op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving op het gebied van aanbouwprojecten, dus kunnen we u goed adviseren over de mogelijkheden.

Schakel de ruimer en luxer wonen specialist in voor uw aanbouw in Haarlem!

Speelt u met het idee van een prachtige serre aanbouwen aan uw huis, of een garage bouwen aan huis? Of fantaseert u misschien over een bijkeuken aanbouwen, een aanbouw met lichtstraat of een aanbouw met harmonicadeur/4 seizoenen pui? Laat uw droomaanbouw realiseren door de specialist in Haarlem en bel ons op 072-5317249 of stuur een email naar info@kuilboerendeboer.nl voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

    Informatie of een offerte aanvragen