Aanbouw Edam

Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer regelt uw aanbouw in Edam in één week!

Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer, de specialist in Noord-Holland op het gebied van ruimer en luxer wonen, begrijpt uw wens om ruimer en luxer te wonen als geen ander en wij zullen ons uiterste best doen om deze wens te vertalen naar een prachtige aanbouw aan uw huis in Edam!

Dankzij onze snelle en effectieve werkprocessen en het feit dat wij alleen maar met vakkundige en gecertificeerde onderaannemers weken, kunnen wij in één week een kwalitatief hoogwaardige aanbouw in Edam voor u realiseren.

U kunt bij ons kiezen uit de volgende aanbouwopties:

  • Serre aanbouwen aan huis
  • Garage bouwen aan huis
  • Bijkeuken aanbouwen
  • Aanbouw met lichtstraat
  • Aanbouw met harmonicadeur/4 seizoenen pui

Aanbouw Edam

Serre aanbouwen aan huis

Als u uw woning wilt uitbreiden en verbeteren qua zowel ruimte als comfort, dan bent u bij ons aan het juiste adres en kunnen wij voor u een prachtige serre aanbouwen aan uw huis in Edam. Het grote voordeel van een serre is het feit dat het een grotendeels glazen constructie is. Dit betekent namelijk dat de serre in het voorjaar snel een aangename temperatuur bereikt. Ook betekent dit dat u het hele jaar door profiteert van een maximale hoeveelheid daglicht als u besluit een serre te laten aanbouwen aan uw huis. Zowel de winterse kou en sneeuw, als de zon en het groen die de zomer met zich meebrengt, kunt u bewonderen vanachter het glas van uw comfortabele serre.

Bekijk onze projecten in Edam en omgeving

Garage bouwen aan huis of bijkeuken aanbouwen

Er zijn verschillende redenen waarom u zou kunnen overwegen een garage te bouwen aan uw huis in Edam. Misschien heeft u wat meer ruimte nodig voor uw gereedschap, of gewoon een (grotere) parkeerplek voor uw auto(‘s). Hoe het ook zij, wij helpen u graag uw droomgarage te bouwen aan uw huis. Omdat er best wat komt kijken bij een garage bouwen aan uw huis (denk bijvoorbeeld aan zaken als verwarming, ramen en ventilatie, indien u van plan zou zijn tijd door te brengen in uw garage om bijvoorbeeld uw hobby te beoefenen), raden wij u aan om een ervaren aannemer in te schakelen. Kuilboer & de Boer heeft ruime ervaring op het gebied van garage aanbouw en realiseert graag uw droomgarage. Iets anders dat u uiteraard kunt overwegen, als u op zoek bent naar meer opslagruimte voor bijvoorbeeld uw wasmachine, droger en andere huishoudelijke apparatuur, is een bijkeuken aanbouwen aan uw huis in Edam. Ook dit kunnen wij voor u verzorgen. Als u meer informatie wilt over een garage bouwen aan huis of een bijkeuken aanbouwen, kunt u contact met ons opnemen.

Aanbouw met harmonicadeur/4 seizoenen pui of een aanbouw met lichtstraat

Wij verzorgen natuurlijk vol passie elke aanbouw in Edam waar wij aan werken, maar iets dat we echt graag doen is een aanbouw realiseren waar u het hele jaar door van kunt genieten. Daarom verzorgen we graag een aanbouw met lichtstraat, zodat u ten alle tijden geniet van een maximale hoeveelheid daglicht, of een aanbouw met harmonicadeur/4 seizoenen pui voor u. Neem voor meer informatie over een aanbouw met lichtstraat of een aanbouw met harmonicadeur/4 seizoenen pui gauw contact met ons op.

Schakel ons in voor uw aanbouw in Edam!

Alle aanbouwprojecten die wij verzorgen voeren wij uit op zeer professionele wijze en met oog voor detail en uw wooncomfort, dus twijfel niet langer en schakel ons in om ook voor u een prachtige aanbouw in Edam te realiseren! U kunt ons bellen op 072-5317249. U kunt ook een email sturen naar info@kuilboerendeboer.nl.

    Informatie of een offerte aanvragen