Aanbouw Castricum

Uw aanbouw in Castricum door de specialist van ruimer en luxer wonen

Als u een aanbouw in Castricum overweegt, en uw huis wilt uitbreiden en bijvoorbeeld een serre wilt aanbouwen aan uw huis, of een aanbouw met lichtstraat of met harmonicadeur/4 seizoenen pui overweegt, wilt u dit natuurlijk laten doen door een expert. Zoek niet verder; u mag uzelf een schouderklopje geven, omdat u die bij deze hebt gevonden! Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer heeft ruime ervaring en kennis op het gebied van diverse soorten aanbouwprojecten en is op de hoogte van alle wet-en regelgeving op het gebied van aanbouwen.

Tevens kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen en uw aanbouw in Castricum tot een daverend succes maken, omdat wij alleen samenwerken met vakkundige en gecertificeerde onderaannemers.

Dus of u nu een garage wilt bouwen aan uw huis, of liever een bijkeuken wilt aanbouwen, u bent bij ons aan het goede adres. Wij verzorgen graag de volgende aanbouwprojecten voor u:

  • Serre aanbouwen aan huis
  • Garage bouwen aan huis
  • Bijkeuken aanbouwen
  • Aanbouw met lichtstraat
  • Aanbouw met harmonicadeur/4 seizoenen pui

Aanbouw Castricum

Serre aanbouwen aan huis

Een serre aanbouwen aan uw huis is iets waar u alle jaargetijden plezier van zult hebben. Of u nou in de winter, vanachter het glas van uw comfortabele en verwarmde serre met een warme kop chocolademelk, van het magische aanzicht van uw besneeuwde tuin wilt genieten, of in de zomer de glazen deuren wilt openen om de zon te verwelkomen in uw huis, met een serre kan het allemaal! Wij helpen u graag deze droom te realiseren en zouden graag voor u de perfecte serre aanbouwen aan uw huis in Castricum. Door onze snelle en effectieve werkprocessen, kunnen we u serre doorgaans in één week bouwen.

Garage bouwen aan huis of bijkeuken aanbouwen

Een garage bouwen aan uw huis of een bijkeuken aanbouwen kan uitkomst bieden als u meer opslagruimte nodig heeft voor bijvoorbeeld uw gereedschap, fietsen, hobbyspullen, of een (grotere) parkeerplek nodig heeft voor uw auto (in dit geval is een garage bouwen aan uw huis natuurlijk de beste optie), of voor uw wasmachine, droger en andere huishoudelijke apparatuur. In het laatste geval is een bijkeuken aanbouwen iets dat u kunt overwegen. Dankzij onze expertise kan Kuilboer & de Boer beide aanbouwprojecten binnen één week voor u regelen. Neem voor deze, of een andere vorm van aanbouw in Castricum, gerust contact met ons op.

Bekijk onze projecten in Castricum en omgeving

Aanbouw met harmonicadeur/4 seizoenen pui of een aanbouw met lichtstraat

Wij realiseren graag een aanbouw in Castricum waar u en uw gezin het hele jaar lang van kunnen genieten. Daarom verzorgen wij graag een aanbouw met lichtstraat, zodat u het hele jaar van een maximale hoeveelheid daglicht kunt genieten, of een aanbouw met harmonicadeur/4 seizoenen pui voor u.

Bel of mail ons voor uw droomaanbouw in Castricum

Als ook u een prachtige aanbouw in Castricum wilt, bel ons dan gauw op 072-5317249 of u kunt mailen naar info@kuilboerendeboer.nl.

    Informatie of een offerte aanvragen