Aanbouw Bloemendaal

Uw aanbouw in Bloemendaal door de expert op het gebied van ruimer en luxer wonen!

Als u op zoek bent naar een professionele, snelle verzorger van prachtige aanbouwprojecten in Bloemendaal, die uw aanbouw ook nog eens snel kan realiseren, en uitsluitend gebruikmakend van vakkundige en gecertificeerde onderaannemers, zoek dan niet verder. Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer is de specialist op het gebied van ruimer en luxer wonen in Noord-Holland en expert op het gebied van aanbouwprojecten in Bloemendaal!

Of u nu een garage wilt bouwen aan uw huis, of een bijkeuken wilt aanbouwen, of op zoek bent naar een luxe en comfortabele aanbouw met lichtstraat of een aanbouw met harmonicadeur/4 seizoenen pui, wij regelen het voor u.

Sterker nog, door onze ruime ervaring en expertise in aanbouw projecten, kunnen wij de volgende soorten aanbouwprojecten voor u realiseren:

  • Serre aanbouwen aan huis
  • Garage bouwen aan huis
  • Bijkeuken aanbouwen
  • Aanbouw met lichtstraat
  • Aanbouw met harmonicadeur/4 seizoenen pui

Aanbouw Bloemendaal

Bekijk onze projecten in Bloemendaal en omgeving

Serre aanbouwen aan huis

Een serre aanbouwen aan uw huis is zeker iets om te overwegen als u niet alleen de ruimte, maar ook het comfort van uw woning wilt vergroten. Het mooie aan een serre aanbouwen aan uw huis, is dat u hier het hele jaar door van zult genieten: Of u nu in de winter met een warme kop chocolademelk vanachter het glas van uw comfortabele en verwarmde serre de sneeuw wilt bewonderen, of in de lente wilt genieten van de prettige en snelle opwarming van uw serre, die de grotendeels glazen constructie mogelijk maakt, of in de zomer de deuren van uw serre wagenwijd open wilt kunnen zetten om de zon te verwelkomen! Kuilboer & de Boer helpt u graag bij het verwezenlijken van deze droom en bij het realiseren van uw aanbouw in Bloemendaal. Met onze ervaring en kennis op het gebied van serres aanbouwen aan huis zorgen wij gegarandeerd voor een optimaal resultaat.

Garage bouwen aan huis of bijkeuken aanbouwen

Als u meer opslagruimte of een (grotere) parkeerplek voor uw auto nodig heeft en daarom een aanbouw in Bloemendaal overweegt, kan een garage bouwen aan uw huis of een bijkeuken aanbouwen uitkomst bieden. Ook dit verzorgen wij graag voor u!

Aanbouw met harmonicadeur/4 seizoenen pui of een aanbouw met lichtstraat

Zodat u het hele jaar door van een maximale hoeveelheid daglicht kunt genieten en altijd dat heerlijke buitengevoel hebt in uw aanbouw, verzorgen wij graag een aanbouw met lichtstraat voor u. Ook kunnen wij een aanbouw met harmonicadeur/4 seizoenen pui voor u realiseren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw aanbouw in Bloemendaal!

Wij verzorgen alle hierboven genoemde aanbouwprojecten op zeer professionele wijze en met grote passie voor uw wooncomfort. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden voor een aanbouw in Bloemendaal via 072-5317249 of stuur een email naar info@kuilboerendeboer.nl om vrijblijvend een offerte aan te vragen.

    Informatie of een offerte aanvragen