Aanbouw Beverwijk

Kuilboer & de Boer verzorgt uw droom aanbouw in Beverwijk in een mum van tijd!

Als de specialist op het gebied van ruimer en luxer wonen in Beverwijk en Noord-Holland, begrijpt Kuilboer & de Boer uw wens om ruimer en comfortabeler te wonen als geen ander en kunnen wij deze wens vertalen naar een prachtige uitbreiding van uw woning! Kortom, als u op zoek bent naar een professioneel uitgevoerde aanbouw in Beverwijk, die doorgaans binnen één week af is, zoek dan niet verder en laat ons uw droom aanbouw realiseren!
Of u nou een serre wilt aanbouwen aan uw huis, een bijkeuken wilt aanbouwen, of juist op zoek bent naar een aanbouw met lichtstraat of een aanbouw met harmonicadeur/4 seizoenen pui, wij regelen het voor u!

Wij benadrukken graag dat wij, om de kwaliteit van uw aanbouw in Beverwijk te garanderen, alleen samenwerken met vakkundige en gecertificeerde onderaannemers. Door onze expertise in en kennis over aanbouwen, kunnen wij de volgende zeer professionele aanbouw projecten voor u realiseren:

  • Serre aanbouwen aan huis
  • Garage bouwen aan huis
  • Bijkeuken aanbouwen
  • Aanbouw met lichtstraat
  • Aanbouw met harmonicadeur/4 seizoenen pui

Serre aanbouwen aan huis

Als u het maximale uit uw woning wilt halen, zowel qua ruimte als qua wooncomfort, dan is een serre aanbouwen aan huis zeker een goede optie om te overwegen. Het mooie van een serre aanbouwen aan huis is namelijk dat u op deze manier het hele jaar door maximaal van uw aanbouw in Beverwijk zult kunnen genieten. De constructie van een serre bestaat grotendeels uit glas, wat een aantal belangrijke voordelen met zich meebrengt: De glazen constructie zorgt dat u het hele jaar door kunt profiteren van een maximale hoeveelheid daglicht en optimale lichtinval.

Tevens zorgt deze constructie ervoor dat u serre snel opwarmt en een aangename temperatuur bereikt in het voorjaar. Kortom, een serre aanbouwen aan uw huis in Beverwijk betekent dat u in de zomer geniet van een aangename temperatuur in uw aanbouw en de deuren natuurlijk wagenwijd open kunt zetten om de zon in uw huis te verwelkomen. Anderzijds kunt u, wanneer de winter aanbreekt, van achter het glas van uw comfortabele en verwarmde serre de sneeuw en winterse kleuren bewonderen en zo knus de winter doorkomen. Zo geniet u het hele jaar door maximaal van uw aanbouw in Beverwijk!

Aanbouw Beverwijk

Bekijk onze projecten in Beverwijk en omgeving

Garage bouwen aan huis

Het zou kunnen dat u uw auto, om wat voor reden dan ook, liever binnen parkeert, of dat u simpelweg een grotere parkeerplek nodig hebt voor uw auto. Of misschien hebt u wat meer opslagruimte nodig voor uw gereedschap, hobbyspullen of iets anders. In beide gevallen kan een garage bouwen aan uw huis uitkomst bieden en dit is dan ook iets dat veel mensen overwegen. Wat veel van die mensen alleen vergeten, en daar willen wij u uiteraard voor behoeden, is dat een garage bouwen aan uw huis beslist geen simpele onderneming is en u moet hierbij op een aantal dingen bedacht zijn. Zo is het belangrijk om precies het doel van de garage in kaart te brengen. Om maar een voorbeeld te geven: Als u een enthousiast muzikant en drummer bent en uw drumstel in de garage wilt zetten, dan betekent dit waarschijnlijk dat u een stuk meer tijd in de garage door zult brengen dan wanneer u er alleen uw auto parkeert.

Dit betekent weer dat er over zaken als verwarming en adequate isolatie nagedacht moet worden en er eventueel één of meerdere ramen in de garage moeten komen. En waar komen die ramen dan? Omdat er best wat komt kijken bij een garage bouwen aan uw huis, raden wij u zeker aan om een goede aannemer in te schakelen voor dit project. Gelukkig heeft u die bij dezen gevonden! Kuilboer & de Boer heeft ruime ervaring en expertise op het gebied van allerlei soorten aanbouw projecten, waaronder een garage bouwen aan huis, en wij helpen u graag om uw droom garage aanbouw te realiseren!

Bijkeuken aanbouwen

Indien u vooral op zoek bent naar meer opslagruimte voor bijvoorbeeld uw wasmachine, droger of andere huishoudelijke apparatuur, dan kunnen wij voor u ook een bijkeuken aanbouwen. Als u geïnteresseerd bent in een bijkeuken aanbouwen aan uw huis in Beverwijk, neem dan gerust contact met ons op.

Aanbouw met harmonicadeur/4 seizoenen pui

Zoals wij eerder al hebben aangegeven, vinden wij het ontzettend belangrijk dat onze aanbouw projecten u wooncomfort garanderen en dat u het hele jaar door van uw aanbouw in Beverwijk kunt genieten. Daarom verzorgen wij graag een aanbouw met lichtstraat of een aanbouw met harmonicadeur/4 seizoenen pui voor u, zodat u het hele jaar door echt dat buitengevoel hebt en kunt genieten van een maximale lichtinval.

Neem gauw contact op voor een pracht aanbouw in Beverwijk!

Als u meer informatie wilt over onze hoge kwaliteits aanbouw projecten in Beverwijk of over de kosten, neem dan gerust contact op via 072-5317249. U kunt ook een email sturen naar info@kuilboerendeboer.nl.

    Informatie of een offerte aanvragen