Aanbouw Bergen

Kuilboer & de Boer realiseert uw droomaanbouw in Bergen!

Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer is de specialist in Noord-Holland en Bergen op het gebied van ruimer en luxer wonen. Of u nu overweegt een garage te bouwen aan uw huis, of nadenkt over een bijkeuken aanbouwen of een aanbouw met lichtstraat, wij kunnen uw wens om ruimer en comfortabeler te wonen vertalen naar een prachtige aanbouw! U kunt bij ons kiezen uit de volgende opties voor een aanbouw in Bergen:

  • Serre aanbouwen aan huis
  • Garage bouwen aan huis
  • Bijkeuken aanbouwen
  • Aanbouw met lichtstraat
  • Aanbouw met harmonicadeur/4 seizoenen pui

Aanbouw Bergen

Serre aanbouwen aan huis

Het mooie aan een serre aanbouwen aan uw huis is dat deze soort aanbouw zowel de ruimte als het comfort van uw woning vergroot: in uw serre zult u het hele jaar door van een maximale hoeveelheid daglicht genieten, omdat een serre grotendeels uit glas bestaat. Dit zorgt er ook weer voor dat een serre aanbouwen aan uw huis iets is waar u het hele jaar door van zult genieten. In het voorjaar kunt u de glazen deuren van uw serre namelijk wagenwijd openzetten en het zonnetje verwelkomen in uw huis. Ondertussen profiteert u van de snelle, aangename opwarming van uw nieuwe aanbouw, mogelijk gemaakt door het glas. In het najaar kunt u de deuren natuurlijk net zo makkelijk sluiten en knus met de hele familie de sneeuw en winter bewonderen vanuit uw comfortabele, verwarmde serre. Wie wil dat nou niet? Dankzij Kuilboer & de Boers expertise in en kennis over het aanbouwen van prachtige serres in een korte tijd, kunnen wij een kwalitatief hoogwaardige serre aanbouwen aan uw huis in Bergen in één week tijd.

Garage bouwen aan huis of bijkeuken aanbouwen

Het zou kunnen dat u een aanbouw in Bergen overweegt, omdat u wat meer opslagruimte nodig heeft voor uw hobbyspullen, gereedschap, fietsen, of dat u uw auto(‘s) toch liever binnen parkeert. In dat geval is een garage bouwen aan uw huis zeker iets om te overwegen en ook dit verzorgt Kuilboer & de Boer graag voor u. Over meer opslagruimte gesproken, iets anders dat wij voor u kunnen doen om te zorgen dat u al uw spullen kwijt kunt is een bijkeuken aanbouwen aan uw huis in Bergen. Op deze manier kunt u uw wasmachine, droger en alle andere huishoudelijke apparatuur zonder moeite kwijt.

Bekijk onze projecten in Bergen en omgeving

Aanbouw met harmonicadeur/4 seizoenen pui of een aanbouw met lichtstraat

Wij begrijpen uw wens om ruimer en luxer te wonen en willen uiteraard zorgen dat u het hele jaar door maximaal kunt genieten van de aanbouw die wij vol passie voor u realiseren. Daarom verzorgen wij graag een aanbouw met lichtstraat voor u, zodat u het hele jaar kunt profiteren van een maximale hoeveelheid daglicht en daarbij echt dat buitengevoel krijgt in uw aanbouw in Bergen. Wij kunnen tevens een aanbouw met harmonicadeur/4 seizoenen pui voor u realiseren.

Een hoogwaardige aanbouw in een korte tijd!

Wij vinden het enorm belangrijk om een een kwalitatief hoogwaardige aanbouw voor u te realiseren in een relatief kort tijdsbestek. Daarom hanteren wij effectieve werkprocessen en werken wij alleen samen met vakkundige en gecertificeerde onderaannemers. Wij horen graag van u, zodat wij ook úw aanbouw in Bergen tot een succes kunnen maken. Neem gerust een kijkje op onze “Projectfoto’s”-pagina, zodat u kunt zien wat voor prachtige aanbouwprojecten wij al hebben gerealiseerd in en rond Bergen.

Vraag direct een gratis offerte aan voor uw aanbouw in Bergen!

Wij maken uw aanbouw in Bergen graag een daverend succes! Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan voor uw aanbouw in Bergen. Bel naar 072-5317249 of stuur een email naar info@kuilboerendeboer.nl. Wij kijken ernaar uit om van u te mogen horen.

    Informatie of een offerte aanvragen