Aanbouw Assendelft

Laat uw aanbouw in Assendelft regelen door de ruimer wonen specialist!

Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer is de specialist op het gebied van luxer en ruimer wonen in Noord-Holland en kan u, dankzij haar ruime ervaring en kennis op het gebied van aanbouwen, helpen uw woondroom te realiseren en een prachtige en comfortabele aanbouw in Assendelft voor u verzorgen. Bij elk aanbouw garanderen wij zowel een snelle en effectieve werkwijze (wij hebben uw aanbouw in Assendelft doorgaans in één week af) als een hoge mate van kwaliteit. Wij werken namelijk alleen met vakkundige en gecertificeerde onderaannemers. Wij kunnen voor u de volgende aanbouwprojecten verzorgen:

  • Serre aanbouwen aan huis
  • Garage bouwen aan huis
  • Bijkeuken aanbouwen
  • Aanbouw met lichtstraat
  • Aanbouw met harmonicadeur/4 seizoenen pui

Aanbouw Assendelft

Serre aanbouwen aan huis

Als u op zoek bent naar een aanbouw die u zowel meer ruimte als comfort biedt, is een serre aanbouwen aan uw huis in Assendelft een goede optie. Van een serre kunt u namelijk het hele jaar door genieten: dankzij de grotendeels glazen constructie van de serre geniet u het hele jaar door van een maximale lichtinval en in de zomer kunt u de glazen deuren wagenwijd openzetten en profiteren van een snelle opwarming van uw aanbouw die het glas mogelijk maakt. Tegelijkertijd betekent een serre aanbouwen aan uw huis dat u in de winter uiteraard de glazen deuren kunt sluiten en met een prachtig zicht op de sneeuw en winterse kleuren knus de koude maanden door kunt komen.

Bekijk onze projecten in Assendelft en omgeving

Garage bouwen aan huis

Een garage bouwen aan uw huis is beslist geen simpele onderneming. Er zijn namelijk veel dingen die komen kijken bij een garage bouwen aan uw huis. Zo moet er bijvoorbeeld goed nagedacht worden over het doel van de garage, omdat dit bepaalt hoe de garage er uiteindelijk uit moet komen te zien. Als u bijvoorbeeld alleen maar uw auto kwijt wilt kunnen in de garage, hoeft u niet echt na te denken over zaken als verwarming, ramen en ventilatie. Het wordt natuurlijk een heel ander verhaal wanneer u ook een werkbank in de garage wilt kunnen zetten en er wilt kunnen klussen. Dat wordt in de winter waarschijnlijk toch lastig zonder verwarming. Omdat er dus het nodige komt kijken bij een garage bouwen aan uw huis, raden wij u aan om hiervoor een professionele aannemer in te schakelen. Kuilboer en de Boer kan met u meedenken over de aanbouw van een garage, u adviseren en vervolgens een prachtige garage bouwen aan uw huis!

Bijkeuken aanbouwen

Als u meer opslagruimte nodig heeft voor uw huishoudelijke apparatuur, zoals bijvoorbeeld uw wasmachine, droger en strijkplank, dan is een bijkeuken aanbouwen aan uw huis zeker iets om te overwegen. Door onze expertise in en kennis van allerlei soorten aanbouw projecten kunnen wij in een mum van tijd een kwalitatief hoogwaardige bijkeuken aanbouwen aan uw huis in Assendelft.

Aanbouw met harmonicadeur/4 seizoenen pui of een aanbouw met lichtstraat

Om het hele jaar door een maximale lichtinval in uw aanbouw in Assendelft te garanderen en te zorgen dat u echt dat buitengevoel heeft in huis, verzorgen wij graag uw aanbouw met lichtstraat of uw aanbouw met harmonicadeur/4 seizoenen pui.

Ja, ik wil een gratis offerte op maat aanvragen!

Wij realiseren alle besproken aanbouwprojecten op zeer professionele wijze en met het oog op een uitstekende bouwkwaliteit. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden voor een aanbouw aan uw huis in Assendelft, of vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan via 072-5317249 of stuur een email naar info@kuilboerendeboer.nl.

    Informatie of een offerte aanvragen