Aanbouw Amsterdam

Ruimer wonen specialist Kuilboer & de Boer realiseert uw aanbouw in Amsterdam!

Als u een aanbouw overweegt aan uw huis in Amsterdam, zoek dan niet verder en laat u wens realiseren door Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer, de specialist in Noord-Holland op het gebied van ruimer en luxer wonen!

Wij specialiseren ons in verscheidene soorten aanbouw projecten, waaronder: serre aanbouwen aan huis, aanbouw met lichtstraat en aanbouw met harmonicadeur/4 seizoenen pui. Wij leveren altijd maatwerk en zijn tevens op de hoogte van alle wet- en regelgeving die bij een aanbouw komt kijken. U kunt kiezen uit de volgende opties voor uw aanbouw in Amsterdam:

  • Serre aanbouwen aan huis
  • Garage bouwen aan huis
  • Bijkeuken aanbouwen
  • Aanbouw met lichtstraat
  • Aanbouw met harmonicadeur/4 seizoenen pui

Aanbouw Amsterdam

Serre aanbouwen aan huis

Als u een aanbouw wilt laten doen waar u het hele jaar van kunt genieten, kunt u overwegen om een serre te laten aanbouwen aan uw huis in Amsterdam. Dankzij de grote glazen deuren van een serre, verwelkomt u makkelijk de zomer in uw huis, maar sluit u de winter net zo makkelijk buiten. Dat is wel zo fijn!

Een serre aanbouwen aan uw huis heeft nog een ander voordeel: De grotendeels glazen constructie van een serre zorgt voor een maximale lichtinval en voor een snelle en aangename opwarming in de zomer en lente.

Informeer gerust naar de mogelijkheden omtrent een serre aanbouwen aan uw huis en wij nemen spoedig contact met u op.

Garage bouwen aan huis

Kuilboer & de Boer helpt u ook graag bij een garage bouwen aan uw huis. Een garage bouwen aan uw huis kan een gecompliceerde onderneming zijn, waarbij u veel zaken in uw achterhoofd moet houden. Dingen waar bijvoorbeeld rekening mee gehouden moet worden zijn onder andere: Wat is het doel van de garage? Wil ik er alleen mijn auto in kwijt kunnen, of moet er ook ruimte zijn voor fietsen, gereedschap en mijn hobbyspullen? Zo ja, dan is het waarschijnlijk een goed idee om de garage te verwarmen, zodat u ook in de winter uw hobby kunt uitoefenen zonder te bevriezen.

En waar komen de ramen dan? Omdat er veel komt kijken bij een garage bouwen aan uw huis, kunt u het best de hulp inroepen van een professionele aannemer. Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer denkt met u mee en realiseert maar wat graag uw droom aanbouwgarage voor uw huis in

Bekijk onze projecten in Amsterdam en omgeving

Aanbouw met harmonicadeur/ 4 seizoenen pui of een aanbouw met lichtstraat

Het is natuurlijk prachtig als u een aanbouw hebt waar u het hele jaar van kunt genieten en waarin u echt dat buitengevoel krijgt, dankzij een maximale lichtinval. Daarom verzorgen wij graag een aanbouw met harmonicadeur/4 seizoenen pui of een aanbouw met lichtstraat voor u.

Bijkeuken aanbouwen

Het zou kunnen dat u meer ruimte nodig heeft voor uw wasmachine, droger en andere huishoudelijke apparatuur. Een bijkeuken aanbouwen is dan een goede optie om te overwegen. Ook dit verzorgt Kuilboer & de Boer graag voor u. Vraag gerust vrijblijvend een gratis offerte aan en neem contact met ons op om de mogelijkheden op het gebied van een bijkeuken aanbouwen aan uw huis in Amsterdam te bespreken.

Vraag nu een offerte aan voor uw aanbouw in Amsterdam!

Dankzij onze expertise en efficiënte werkprocessen kunnen wij een hoogwaardige aanbouw in Amsterdam voor u garanderen, die doorgaans binnen één week klaar is, dus als u uw droomaanbouw in een korte tijd wilt realiseren, neem dan gauw contact met ons op via 072-5317249 of stuur een email naar info@kuilboerendeboer.nl.

    Informatie of een offerte aanvragen