Aanbouw in Amstelveen

Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer realiseert
uw droomaanbouw in Amstelveen in één week!

Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer begrijpt uw wens om ruimer en luxer te wonen en kan deze wens vertalen naar een prachtige aanbouw aan uw huis in Amstelveen! Of u nou geïnteresseerd bent in een aanbouw met lichtstraat of in een aanbouw met harmonicadeur/4 seizoenen pui, wij regelen het voor u. Wij zijn immers dé specialist op het gebied van ruimer en luxer wonen in Noord-Holland en kunnen doorgaans binnen één week een kwalitatief hoogwaardige aanbouw realiseren voor uw huis in Amstelveen! U kunt bij ons kiezen uit de volgende aanbouw opties:

  • Serre aanbouwen aan huis
  • Garage bouwen aan huis
  • Bijkeuken aanbouwen
  • Aanbouw met lichtstraat
  • Aanbouw met harmonicadeur/4 seizoenen pui

Aanbouw in Amstelveen

Serre aanbouwen aan huis

Als u zowel ruim als comfortabel wilt leven, onafhankelijk van de tijd van het jaar, is een serre aanbouwen aan uw huis een uitstekende optie! Omdat een serre grotendeels uit glas bestaat, kunt u met deze aanbouw het hele jaar door van een maximale lichtinval genieten en krijgt u echt dat buitengevoel! Een ander voordeel van een serre aanbouwen aan uw huis is dat de grotendeels glazen constructie van een serre in het voorjaar snel een aangename temperatuur bereikt. Wie wil dat nou niet? In de winter de deuren lekker dicht kunnen doen en knus de koude maanden doorkomen, om vervolgens in het voorjaar de deuren te kunnen openen voor de zomer! Kuilboer & de Boer helpt u, met onze ruime ervaring en kennis (ook van alle wet- en regelgeving die bij een aanbouw komt kijken), om deze droom te realiseren! Neem snel contact met ons op om de mogelijkheden voor een aanbouw in Amstelveen en een serre aanbouwen aan uw huis te bespreken.

Garage bouwen aan huis of bijkeuken aanbouwen

Wellicht heeft u wat meer opslagruimte nodig voor uw gereedschap, of wilt u uw fiets of auto liever binnen parkeren. Wat uw reden ook is, als u overweegt een garage te bouwen aan uw huis, helpt Kuilboer & de Boer u graag uw garage droom te realiseren! Over meer opslagruimte gesproken, wij kunnen voor u ook een bijkeuken aanbouwen aan uw huis in Amstelveen, zodat u alle nodige ruimte heeft voor uw wasmachine, droger en andere huishoudelijke apparatuur. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden wat betreft een garage bouwen aan uw huis of een bijkeuken aanbouwen te bespreken.

Bekijk onze projecten in Amstelveen en omgeving

Aanbouw met harmonicadeur/4 seizoenen pui of een aanbouw met lichtstraat

Om de lichtinval te maximaliseren in uw aanbouw in Amstelveen, wat de tijd van het jaar ook is, verzorgen wij graag uw aanbouw met lichtstraat.

Tevens kunnen wij voor u een aanbouw met harmonicadeur/4 seizoenen pui realiseren.

Laat ons uw droom aanbouw realiseren in Amstelveen!

Wij verzorgen alle hierboven besproken aanbouw projecten op zeer professionele wijze en maken uitsluitend gebruik van vakkundige en gecertificeerde onderaannemers om de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen voor uw aanbouw in Amstelveen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een gratis offerte aan via 072-5317249 of stuur een email naar info@kuilboerendeboer.nl.

    Informatie of een offerte aanvragen