Aanbouw Alkmaar

Kuilboer & de Boer verzorgt graag uw aanbouw in Alkmaar!

Aannemersbedrijf Kuilboer & de Boer is de specialist in Noord-Holland op het gebied van ruimer en luxer wonen en is daarmee de perfecte optie voor u als u denkt aan een aanbouw voor uw huis in Alkmaar.

Wij verzorgen verschillende soorten aanbouw projecten en bieden u de volgende opties voor een aanbouw aan uw huis in Alkmaar:

  • Serre aanbouwen aan huis
  • Garage bouwen aan huis
  • Bijkeuken aanbouwen
  • Aanbouw met lichtstraat
  • Aanbouw met harmonicadeur/4 seizoenen pui

Aanbouw Alkmaar

Serre aanbouwen aan huis

Als u zowel de ruimte en het wooncomfort van uw huis wilt vergroten, dan doet u er goed aan om te overwegen een serre aan te laten bouwen aan uw huis in Alkmaar. Dit verzorgen wij graag voor u en kunnen wij, dankzij onze expertise en efficiënte werkprocedures, doorgaans in één week voor u doen. Het grote voordeel van een serre aanbouwen aan uw huis is dat, aangezien deze grotendeels uit glas bestaat, u het hele jaar van deze bijzondere ruimte in uw huis zult kunnen genieten: Een serre aanbouwen aan huis betekent dat u in de zomer de deuren wagenwijd open kunt zetten en het zonnetje welkom kunt heten in uw gehele aanbouw. Tevens zult u profiteren van de snelle opwarming van uw aanbouw die het glas mogelijk maakt. Tijdens de koudere maanden houdt u uiteraard het liefst de deuren gesloten en kunt u een warme en knusse winter tegemoet zien. Kortom, een serre aanbouwen aan huis is iets waar u gedurende alle seizoenen van zult genieten.

Bekijk onze projecten in Alkmaar en omgeving

Garage bouwen aan huis of bijkeuken aanbouwen

Misschien bent u aan wat meer opslagruimte toe voor uw gereedschap, wilt u uw fiets liever binnen kwijt kunnen of heeft u een grotere parkeerplek voor uw auto nodig. Hoe het ook zij, wij realiseren graag uw wens om een garage te bouwen aan uw huis in Alkmaar. Ook als het gaat om een garage bouwen aan uw huis, levert Kuilboer & de Boer altijd maatwerk, dus of u nou een garage wilt laten bouwen aan uw huis van 5 vierkante meter, of 50, wij regelen het voor u! Over meer opslagruimte gesproken, wij kunnen voor u ook een bijkeuken aanbouwen, zodat u alle nodige ruimte heeft voor uw wasmachine(s), droger(s) en andere huishoudelijke apparatuur. Als u alleen meer ruimte nodig heeft voor uw huishoudelijke apparatuur, is, vanwege de vaak meer beperkte afmetingen, een bijkeuken aanbouwen vaak een meer voordelige optie dan een garage bouwen aan huis. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden op het gebied van een bijkeuken aanbouwen.

Aanbouw met harmonicadeur/4 seizoenen pui of een aanbouw met lichtstraat

Om te zorgen dat u optimaal kunt genieten van alle seizoenen en om de lichtinval in uw aanbouw te maximaliseren verzorgen we ook graag een aanbouw met harmonicadeur/4 seizoenen pui voor u of een aanbouw met lichtstraat.

Neem contact op voor een mooie aanbouw in Alkmaar!

Wij verzorgen alle hierboven besproken aanbouw projecten met de grootste zorg en uitsluitend gebruikmakend van vakkundige en gecertificeerde onderaannemers, waardoor wij uw aanbouw in Alkmaar zeker tot een succes zullen maken! Informeer gerust bij ons voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een gratis offerte aan via 072-5317249 of stuur een email naar info@kuilboerendeboer.nl.

    Informatie of een offerte aanvragen