Contactgegevens

  Telefoon
(072) 531 72 49
 
Adres
Hamsterkoog 11 E
1822 CD Alkmaar
 
KvK nr.  54270081 

Sterk in Particulier werk!

Wij zijn lid van:

         

Opbouw & Dakkapellen

Liever de hoogte in met een opbouw of een dakkapel

Wilt u meer ruimte in uw woning zonder buitenruimte in te leveren? Dan is een opbouw, een nokverhoging of een dakkapel voor u de juiste oplossing. Bij Aannemersbedrijf Kuilboer en de Boer bent u aan het juiste adres. Wij plaatsen uw op maat gemaakte dakkapel snel en efficient. Of het nu gaat om een houten dakkapel, een kunststof dakkapel, een houten dakopbouw, een gemetselde dakopbouw of een dakopbouw met kunststof bekleding en kunststof kozijnen, Zefanja en Jeroen zorgen ervoor.

Te lage zolder voor een dakkapel

Het kan zijn dat uw zolder te laag is voor het plaatsen van een dakkapel. Wanneer de stahoogte op uw zolder niet hoger is dan 1,8 meter, blijft het ook met een dakkapel behoorlijk behelpen. In dat geval kunt u het beste kiezen voor een nokverhoging.

Aannemersbedrijf Kuilboer en de Boer komt graag poolshoogte nemen om u bij uw beslissing te ondersteunen. Heeft u eenmaal gekozen voor nokverhoging, dan kunt u nog twee kanten op. U kunt kiezen voor een eenzijdige nokverhoging; het dak wordt aan een kant verlengd, waardoor er aan de andere kant meer leefruimte ontstaat. U kunt ook kiezen voor een tweezijdige nokverhoging of dakopbouw. Hierbij wordt eigenlijk de hele constructie van het dak verhoogd, waardoor u aan twee kanten meer ruimte krijgt.

Een kijkje in ons portfolio? Klik hier.

Opbouw

Aannemersbedrijf Kuilboer en de Boer verzorgt ook uw opbouw en dakopbouwwensen. Heeft u geen ruimte voor een exclusieve aanbouw of een ruime uitbouw? Dan kunt u overwegen een extra verdieping op uw huis te plaatsen. Wij geven u de ruimte. Denkt u bij het plaatsen van een opbouw bijvoorbeeld aan:

  • Doorgemetselde dakopbouw
  • Schuine kap
  • Nok verhoging
  • Dakterras

Dakkapel

Wilt u op een makkelijke manier meer ruimte en meer licht op uw zolder? Dan is de traditionele dakkapel natuurlijk een goede keuze. Kuilboer en de Boer plaatst de door u gekozen dakkapel binnen een dag en zorgt zo voor minimale overlast. U kunt bij ons terecht voor onder andere een:

  • Kunstof dakkapel
  • Houten dakkapel
  • Dakkapel met kunstof kozijnen

Andere bouwwensen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.